Çocukluk hayaliniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibougur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 fast 2 furious filmini 6-7 yaşlarında izlediğimde benim olması hakkında fikrim yoktu ama çok etkilenmiştim
nissan-gtr-r34.jpg

Çocukluk değil ama, üniversite yıllarımın başlarında hayalini ciddi ciddi kurduğum ilk arabadır: FN2 Type R.

Eğer km'si gerçek ise, bu rakam ucuz bile kalır.
Şu aşağıdaki linkin sahibi ile zamanında yazışmıştım, adam type R'ı günlük olsun diye LPG ile kullanıyor. Aynı kitin sorunsuz çalıştığını yabancı forumlarda falan da okudum. Ama işte sonrasında arabayı satarken arabanın elde kalmasına sebebiyet verir mi diye insanın gözünü korkutuyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fn2-civic-typer-extra-244810966/detay

Eğer km'si gerçek ise, bu rakam ucuz bile kalır.
Şu aşağıdaki linkin sahibi ile zamanında yazışmıştım, adam type R'ı günlük olsun diye LPG ile kullanıyor. Aynı kitin sorunsuz çalıştığını yabancı forumlarda falan da okudum. Ama işte sonrasında arabayı satarken arabanın elde kalmasına sebebiyet verir mi diye insanın gözünü korkutuyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fn2-civic-typer-extra-244810966/detay
Elde kalabilir LPGli diye.Kit sorunsuz çalışıyosa LPGli binilir.Az yakar,çok kaçar ve zevk verir:)

Vay be duygulandim benim:rolleyes:benim ilk çocukluk hayalim genellikle bmw (m) di gerçi hala da öyle ama ilk ilk hayalim E36 m3 tu yasitlarim internette Fink atarken benim evim de daha bilgisayar yoktu abimin laptobu ne zaman elime geçse sahibindene girer fiyatlarına bakardim ah ah ne günlerdi lan adamlara bakardim e46 m3 lere 99-100 milyar arası yazmışlar deli gibi hesaplamalar yapar bu arabalara nasıl binecegimi nasıl yakından takip edeceğimi düşünürdüm görenler derdi ulan manyakmisin 1999 model arabaya 50 milyar veya üstü verilmi onları hiç dinlemedim hala da dinlemiyorum:Dtam kendime güvenim geldim ve olgunluk çağına eristim karşıma bbir site çıktı ve sitenin editorunde M5 vardı aşık oldum aşık şimdiki aşkım,hayalim., ÜtopyaM, herseyim bu araba burdan @and abiye selamlar biraz uzattım ama napıyım seviyorum;):):D
m5-1900x940.jpg

Sanırım bu idi. Zamanının modifiye kavramı çok değişikti şimdi xenon + ön lip + spor yay + jant fazla bile geliyor.

i008540.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...