Bu arabayı 30 yıl kullansam yine sıradan gelmez banaÇocukluk hayalimdi. Hala odamda posteri bile var. Ama sürekli gördüğümden midir eski hevesim pek yok

Bu arabayı 30 yıl kullansam yine sıradan gelmez banaÇocukluk hayalimdi. Hala odamda posteri bile var. Ama sürekli gördüğümden midir eski hevesim pek yok

Olsa da kullansak keşkeBu arabayı 30 yıl kullansam yine sıradan gelmez bana
 10 yaşında olmasına rağmen tasarım olarak hala çok yeni duruyor.
  10 yaşında olmasına rağmen tasarım olarak hala çok yeni duruyor. bir gün okuldan geldim bi baktım araba yok hemen komşuya gidip arabayı sordum sattık cevabını verince beni aldı bi ağlama
 bir gün okuldan geldim bi baktım araba yok hemen komşuya gidip arabayı sordum sattık cevabını verince beni aldı bi ağlama  bu kısmı hatirlamiyorm ama babamın anlatmasına göre o anki sinir ile komşuya bir iki küfür falan etmişim niye sattın diye
 bu kısmı hatirlamiyorm ama babamın anlatmasına göre o anki sinir ile komşuya bir iki küfür falan etmişim niye sattın diye  o gün bu gündür hayalimdir techno violet e36 m3. İlla m3 olcak diye bişey yok 320 bile olur yeterki karşısına geçip izleyebileyim
 o gün bu gündür hayalimdir techno violet e36 m3. İlla m3 olcak diye bişey yok 320 bile olur yeterki karşısına geçip izleyebileyim  yaş oldu 26 ama ufukta gözükmüyor e36
 yaş oldu 26 ama ufukta gözükmüyor e36 

Süper duruyor amaÇocukken bizim yan komşumuz techno violet e36 m3 almıştı. Öyle güzel duruyordu ki anlatamam. Okuldan falan gelince sürekli gözüm onun üzerineydi. Yakınında top bile oynatmazdım o derece sahiplendim arabayıbir gün okuldan geldim bi baktım araba yok hemen komşuya gidip arabayı sordum sattık cevabını verince beni aldı bi ağlama
bu kısmı hatirlamiyorm ama babamın anlatmasına göre o anki sinir ile komşuya bir iki küfür falan etmişim niye sattın diye
o gün bu gündür hayalimdir techno violet e36 m3. İlla m3 olcak diye bişey yok 320 bile olur yeterki karşısına geçip izleyebileyim
yaş oldu 26 ama ufukta gözükmüyor e36
Ekli dosyayı görüntüle 430

Durmaz mı ya yavru ceylan gibi baksanaSüper duruyor ama

Fatih çöp kamyonu... Hep bu yüzden çöpçü olmak istemişimdir...
 Fatih çöp kamyonu... Hep bu yüzden çöpçü olmak istemişimdir... 

Bizim bir arkadaş Behzat Ç.'de görüp gaza geliyordu.Garip ama Hyundai üstelik accent. 7-8 yaşındayım ne bileyim reklamlarda görmüştüm başladım tutturmaya

Don Johnson abimizin baş rolünde oynadığı efsane dizi Miami Vice'ın göz bebeği tek dikiz aynalı, beyazın en çok yakıştığı, yıldız jantın apaçi durmadığı tek otomobil Ferrari Testarossa
 Don Johnson abimizin baş rolünde oynadığı efsane dizi Miami Vice'ın göz bebeği tek dikiz aynalı, beyazın en çok yakıştığı, yıldız jantın apaçi durmadığı tek otomobil Ferrari Testarossa