Ben şeyi anlamıyorum sedan ülkesiyiz sebebi de "bagaj" ama station sevmiyoruzABD piyasasının yarısı, Japon kei araçlar, Avrupa’nın stationwagon ları
ben jaguar xe yazacaktım alsında Cidden nasıl satılmıyor anlamış değilim passat parasına jaguar Mondeo konusunda da gelecek olursak kullanan en iyisi olduğunu söylüyorJaguar xe ve mondeo direkt aklima gelenler. Hele jaguar gibi hem konforu hem surus zevki ust duzey bir araba nasil tutmaz aklim almiyor.
Piyasada bir suru 320d var. Jaguar'in satmamasi icin hic bir sebep yoktu. Zf sanziman, 180'lik motor, arkadan tahrik ne ararsan var. Ustelik cok zevkli ve konforlu surusu var daha ne olsun. Ama bizim millet otomobil konusunda tutucu.ben jaguar xe yazacaktım alsında Cidden nasıl satılmıyor anlamış değilim passat parasına jaguar Mondeo konusunda da gelecek olursak kullanan en iyisi olduğunu söylüyor
Çok açık konuşucam ülkede araba kültürü yok.Piyasada ne daha çok prim yapıyorsa ona yoğunlaşılır bitti.Ben şeyi anlamıyorum sedan ülkesiyiz sebebi de "bagaj" ama station sevmiyoruz
Böyle arabalara binmekGenel olarak herkesin önerip kimsenin almadığı otomobillerdir. (Mazda 6, Ford Galaxy, Exeo vb. )
Bence bu tip araçların genelde talep görmeme nedeni genelde ülkemiz vergi sistemine uymayan motor hacimleri, yedek parça kaygısı, ihtiyaç olduğunda satabilir miyim düşüncesi ve bacanağın bazzatı
Ya da yurtdışından 8 ay stop lambası bekleyecek kadar sabır...Böyle arabalara binmek
Güven
Özveri
Tecrübe ... ister
Sabir, istikrar, kararlılık diyorsun olurYa da yurtdışından 8 ay stop lambası bekleyecek kadar sabır...
BMW F30 ve F31'in uzunluğu birebir aynı, Skoda Octavia'nın sedanıyla wagonunun uzunluğu birebir aynı, Skoda Superb'in wagonu sedanından 5 milimetre daha kısa, Passat Variant sedandan 2mm daha kısa, Volvo S60 ile V60 uzunlukları birebir aynı. Daha saymaya gerek yok ama sanılanın aksine station wagonlar çok daha uzun otomobiller değil, şehiriçi kullanıcısı için büyük sıkıntı derken kastınız buysa.Stationwagon şehiriçi kullanıcısı için büyük sıkıntı.Hele hele konu İstanbul ve Ankara ise.Mondeo konusunda kesinlikle katılıyorum.