Doğru. Caddy'i sırf VW üretiyor diye sattığını düşünüyorum. Ülkemiz insanı mpv'leri pek sevmez. Yeni Connect hem fiyat hem de tüketici sebebiyle nasibini aldı.Eski kasa Yerli üretimdi ve sapasağlam tam ticariydi fiyatı da uygundu. Yeni kasa ise Binekti Aileye yönelikti ikisi farklı yani. Courier ise bence kesinlikle ticaret için alınmaz küçücük arabaydı alan neden aldı anlayamadım. Eski Connect ile Courier ın kıyası mantıklı değil.
Karadenizde 2013 Model 50.000 civarı sıfır gibi Connect ler hala daha Aşırı rağbet görüyor. Gerçekten ticaret yapmak fındık vs yüklemek köye gitmek için ederinin çok üstünde verip alan bir çok kişi var. Tam bir Dağa taşa vur arabasıydı ben hala daha severim
Biz de gidip Berlingo aldık ama çalışanın altına verdiğimiz için alırken uygun fiyatlı ve bakımı vs daha uygun olduğu için aldık.
O sebeple direk muadili Binek amaçlı alan Caddy kullanıcısıydı. Konfor Yol tutuş Donanım vb Aile aracı olarak alan için Sınıfının en iyisiydi ve Caddy ile aynı paraydı. Caddy almak için algıdan başka sebep yoktu. Bildiğin Focus ve Cmax in ÖTV si düşük Aile versiyonuydu