Y yunuscelik29 Yunus Çelik Profesör 1,376 26 Marka Volkswagen 7 Ara 2016 #61 Mertcan' Alıntı: Çare Asus Genişletmek için tıkla ... Asusu bende çok seviyorum birzamanlar aldığım ekran kartlarının hepsi asus'du,ama şuan msi
Mertcan' Alıntı: Çare Asus Genişletmek için tıkla ... Asusu bende çok seviyorum birzamanlar aldığım ekran kartlarının hepsi asus'du,ama şuan msi
Mertcan Profesör 1,731 Marka Volkswagen 7 Ara 2016 #62 yunuscelik29' Alıntı: Asusu bende çok seviyorum birzamanlar aldığım ekran kartlarının hepsi asus'du,ama şuan msi Genişletmek için tıkla ... Msi'da iyidir ama bana göre Asus
yunuscelik29' Alıntı: Asusu bende çok seviyorum birzamanlar aldığım ekran kartlarının hepsi asus'du,ama şuan msi Genişletmek için tıkla ... Msi'da iyidir ama bana göre Asus
Taha Asfalt Kurutucu 22 9 Ara 2016 #63 @and abi ne aldın merak ettik birde aldıysan açılma kapanma hızlarını test et kesiciye giriyor mu ? Bide Ortalama kaç kuruş yakıyor saatte Tepkiler: summi, Mertcan, And ve 1 kişi daha
@and abi ne aldın merak ettik birde aldıysan açılma kapanma hızlarını test et kesiciye giriyor mu ? Bide Ortalama kaç kuruş yakıyor saatte