Dell XPS 13 9360 vs. Lenovo Yoga 910

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
And reiscime güzel bir bilgisayar önereyim. Tasarım olarak sade olsun demiş render'ı da düşündüğüm için harici ekrankartı olan bir cihaz önereyim dedim

Hp Omen: http://www.teknosa.com/urunler/1250...EfG0nuj3jqNPgmUCbr9b4aAjVS8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Tasarımda dell'i canlı görmeniz lazım : http://www.ebrarbilgisayar.com/dell...500gb-2gb-gf940mx-14-windows-10-pro-pmu356404

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell...-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu356732

Hp Omen'in Dell de ki karşılığı : http://www.eksenbilgisayar.com/dell...ssd-2gb-vga-gtx960m-15.6-uhd-dokunmatik-win10

Ben bu konuyu nasıl görmemişim ya ? Dell XPS, Macbook Pro almasaydım alacağım bilgisayardı. Teknik servisine Koç Sistem bakıyordu ( en son hatırladığım kadarıyla), bayada iyidir. Lakin garantisi bittikten sonra fahiş fiyatlarla üzerler. Lenovonun ise garanti servisininin Dell kadar iyi olmadığını biliyorum.

Teknik özelliklerine bakmadım ama şunu söyleyebilirim, VAIO malzemesini tatmış birisini XPS den aşağı bilgisayar kurtarmaz :) Missss, mis.

Bu arada bilgi sahibi arkadaşlar exper marka laptop ben hiç görmüyorum varmı bilgisi olan?

2010 Yazında aldığım Pentium işlemcili exper laptop hağlen taş gibi en ufak problem çıkartmadı ve içini bile açmadım.Arkadaşlarıma söylediğimde gülüyorlar içi pislikten katran olmuştur diye :)

Sıfır exper bulursam yine alacağım.Honda gibi çıktı alet 6 yıldır sadece fişe takıyorum :)

http://www.notebookcheck.net/Mobile-NVIDIA-GeForce-GTX-1070-Laptop.169549.0.html

İlk 10'da yer alır dememdeki sebep 10. olduğu için değildi. Notebook ve PC lerde kullanılan ekran kartları aynı performansta değildir. Siz ismine bakarak bunu söylediniz sanırım ama aslında şeytan ayrıntıda gizli. GTX 1070 ile GTX 1070M gerçekte farklı ekran kartlarıdır. Attığım linkten de görüleceği gibi 8.sırada görünüyor yani ilk 10'da.

Gaming laptop konusunda da dediğiniz doğru. Fakat bu diğer gaming laptoplar ile kıyaslayınca boyut olarak onlar ile alakası yok.
Hocam yanlışınız var gtx 1000 serisi ile "m" mevzusu ortadan kalktı.

Hocam yanlışınız var gtx 1000 serisi ile "m" mevzusu ortadan kalktı.
Haklısınız onu yeni farkettim. M ibaresi kalkmış. Acaba hiç mi fark yok? Neticede boyutları bile aynı değilken ikisinden de aynı performans almak pek mümkün durmuyor. En basitinden ikisini aynı oranda soğutmak mümkün değil.

Bu arada bilgi sahibi arkadaşlar exper marka laptop ben hiç görmüyorum varmı bilgisi olan?

2010 Yazında aldığım Pentium işlemcili exper laptop hağlen taş gibi en ufak problem çıkartmadı ve içini bile açmadım.Arkadaşlarıma söylediğimde gülüyorlar içi pislikten katran olmuştur diye :)

Sıfır exper bulursam yine alacağım.Honda gibi çıktı alet 6 yıldır sadece fişe takıyorum :)
Benzer durumu evin diğer laptopu olan Probook da yaşıyorum. Alet tam bir japon arabası gibi. 2009 yılından beri faal olarak her gün çalışıyor. Daha tık demedi. Şimdiye kadar bu kadar sağlam bir laptop kullanmamıştım. Üstelik sürekli fişte kullanılmasına rağmen bataryası da hala tam bitmiş değil. Kendi şarjıyla yarım saati rahatça çıkarabiliyor. SSD değişikliği ile adeta hayata yeniden döndü. Şuan çoğu günlük kullanım bilgisayarıyla baş edebilecek seviyede. Elektronik aletler biraz şans işi bence. Hiç ummadık cihazlar beklentinin üzerinde bir dayanıklılığa sahip olabiliyor.

Burdan aldığım gazla para biriktirip macbook air alma kararı aldım. Hadi hayırlısı. Tabi o para 2 yılda falan birikecek ama olsun.

Valla ben elektronik eşya konusunda "kasap" gibiyimdir. En iyiyi de ver en kötüyü de ver max ömrü 1 yıl. Bayağıda bilgili arkadaşlar varmış olurda pc toplarsam adres belli oldu :)

Valla ben elektronik eşya konusunda "kasap" gibiyimdir. En iyiyi de ver en kötüyü de ver max ömrü 1 yıl. Bayağıda bilgili arkadaşlar varmış olurda pc toplarsam adres belli oldu :)
Bende bazı konularda öyleyimdir.Ben bisikletlerimi,ayakkabılarımı vs çok çabuk haşat ederdim.Hiç unutmam küçüktüm babam ''sana demirken z*k alsak dayanmaz'' demişti :D

MacBook tam benlik makina aslında da işte, Apple'a alerjim var :oops:
MSI falan mümkünatı yok :) tasarım malzeme yalınlık çok mühim :p

Videoyu buraya bırakayım fikir edinmene yardımcı olur. :)

Benim düşüncem, güncel apple neslinden bir sezon geri gelmek en mantıklısı. Bu nedenle nispeten daha uygun fiyatlı önceki nesillere bakabilirsin.

Son düzenleme:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-NVIDIA-GeForce-GTX-1070-Laptop.169549.0.html

İlk 10'da yer alır dememdeki sebep 10. olduğu için değildi. Notebook ve PC lerde kullanılan ekran kartları aynı performansta değildir. Siz ismine bakarak bunu söylediniz sanırım ama aslında şeytan ayrıntıda gizli. GTX 1070 ile GTX 1070M gerçekte farklı ekran kartlarıdır. Attığım linkten de görüleceği gibi 8.sırada görünüyor yani ilk 10'da.

Gaming laptop konusunda da dediğiniz doğru. Fakat bu diğer gaming laptoplar ile kıyaslayınca boyut olarak onlar ile alakası yok.
Artık laptopda kullanılan 1060,1070,1080 masaüstü ile aynı güçte,nvidia tanıtırken gördüm.

Ben Asus marka önereyim. Servis olarak gayet iyi. Üsküdar'daki servis hızlı ve iyi çalışıyor. Aldığım bilgisayarda 25 gün sonra sıkıntı çıktı. İade talebiyle bilgisayarı teslim ettim ve 1-2 gün sonra iade talebi onaylandı. İkinci bilgisayarı aldım ondada sıkıntı çıktı iade ettim. Üçüncü bilgisayarda sıkıntı yok :) Başka firmadan aldım. Sanırım aldığım firmanın ürünlerinde sıkıntı vardı. Zaten git gel samimi oldum servisle And abi yardımcı oluruz :) Asus UX303UB metal kasa 512 gb ssd. Metal kasa olunca ısınma sorunu daha az oluyor ve premium bir his de var yani :)

Son düzenleme:

Casper ve bu markadan uzak durmanızı tavsiye ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...