Yeni ürünler mi gelmiş? Nerden alabiliyoruz?
weekend organizasyonunda otopark.com standında satış var, yakın zamanda geçtiğimiz sene olduğu gibi yine satışa sunulacak
Yeni ürünler mi gelmiş? Nerden alabiliyoruz?
Bardağı kullanamadan gitti ama olsun Stage 1+ rütbesini alabilirim umarım.@Berkin
işlemler tamamdırOluyorsa stage1+ rütbesi ben de alabilirim
sinan abi yarın orda olacak mı?arkadaşlar v weekend standımızda takipçi paketi satışı mevcut, festival sonrası takipçi paketi ile ilgili ayrıca duyuru yapacağız, takipte kalın
Bugün konuştuk pazar günü için orda olamayacak maalesefsinan abi yarın orda olacak mı?
Hadi bee küçükçekmece den oraya gitmeye üşeniyorum Sinan abi bahanesiyle belki giderdim ama o da yokmuşBugün konuştuk pazar günü için orda olamayacak maalesef
Geliyor az kaldıBende bu ürünlerden almak istiyorum. Satışa koyun artık yav.
Kokulara çökünce benim şahitliğimi kaybetti kendisiBunlar hep Amariga'nın oyunları Ahan da @bt şahit. Hamsicik ve diğerleri boş yapmaya devam ediyor
Bir dahaki buluşmamızda veririm abi ya kutusunda duruyoKokulara çökünce benim şahitliğimi kaybetti kendisi
Artık telefonuna mı asarsın, test kitabında ayraç olarak mı kullanırsın bilmem.
Koku mu kalır olm o zamana kadar As telefonuna mis gibi kullan işte.Bir dahaki buluşmamızda veririm abi ya kutusunda duruyo
Verdik güle güle kullanın efendim.
Çok teşekkürler efendim iyi geceler dilerimVerdik güle güle kullanın efendim.
Rütbe için illa tuşlu telefonla fotoğraf mı yükleyelim BerkinVerdik güle güle kullanın efendim.
İnandırıcı olmanız gerek sayın Ali beyefendi fhsgxgsgRütbe için illa tuşlu telefonla fotoğraf mı yükleyelim Berkin
Kural kuraldırRütbe için illa tuşlu telefonla fotoğraf mı yükleyelim Berkin