Destekçi Rütbesini Almak İçin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünler geldi,beklediğimden çok daha hızlı oldu.
Screenshot_20200304-165408_Gallery.jpg
Screenshot_20200304-165406_Gallery.jpg
Screenshot_20200304-165402_Gallery.jpg
Screenshot_20200304-165352_Gallery.jpg

Artık Stage1 rütbesine hazırız.. :) Emeği geçen herkese teşekkür ederim,ürünler oldukça kaliteli.

Son düzenleme:
Duyuru: Stage 1 rütbesinin ismi, 19.04.2020 tarihi itibari ile YouTube kanalımızda sunulan Stage 1 rütbesi ile çakışmaması amacıyla ismi değiştirilerek Destekçi olmuştur.

Mağazamızda satılan Stage 1 takipçi paketini alan üyelerimizde halen bu konu altından aldıkları paketin fotoğrafını çekerek Destekçi rütbelerini alabilirler :)

Duyuru: Stage 1 rütbesinin ismi, 19.04.2020 tarihi itibari ile YouTube kanalımızda sunulan Stage 1 rütbesi ile çakışmaması amacıyla ismi değiştirilerek Destekçi olmuştur.

Mağazamızda satılan Stage 1 takipçi paketini alan üyelerimizde halen bu konu altından aldıkları paketin fotoğrafını çekerek Destekçi rütbelerini alabilirler :)
Bütün mesajları okudum link göremedim

Hocam fazladan kalan bardak vb. var mi?
Limited üretim kupa bardağım var insignia takaslı hatatat
Set halinde olmasına gerek yok anı kalacak ürünler satışa çıkarsa çok memnun oluruz.
Sinan abiye ileteceğiz ancak yakın zamanda kargo ile gönderim şeklinde pek olası gözükmüyor.
VWeekend gibi büyük bir etkinlik olursa tekrar stant açılabilecek, orada kalan ürünlerden araç kokusu ve plakalık satışı olabiliyor.

Limited üretim kupa bardağım var insignia takaslı hatatat

Sinan abiye ileteceğiz ancak yakın zamanda kargo ile gönderim şeklinde pek olası gözükmüyor.
VWeekend gibi büyük bir etkinlik olursa tekrar stant açılabilecek, orada kalan ürünlerden araç kokusu ve plakalık satışı olabiliyor.
Hocam valla olsa takasa girerdik, onun yerine 2m kilometreli merso otobus var kafa kafaya girer miyiz takasa?

• Üzgün
Tepkiler: Bedirhan
Kargo maliyetleri çok fazla, en son o yüzden durdurmuştuk sanırım. Ancak yüz yüze olacak buluşmalarda verilebilir diye düşünüyorum.

Konu ile alakasız olacak ama dün 4 adet amortisör 4 adet z rot ve 4 adet yükseltme takozunu 379tl ya yolladım şube teslim ptt ile. Ağırlık 16 desi 19,8 kg

• Wow
Tepkiler: g.c.