Vücuttaki uzuvların direksiyon ve pedallara uzanma, doğru hareket ettirebilme noktasında yapılması gereken kriterler bellidir burası doğru. Fakat herhangi bir otomobilin içine geçip, ' böyle olması gerek ' diye video çekip koymak saçma. Böyle olması gerek diye gösterilen hareketlerin her otomobili kapsayan bir genel geçer yanı yok ki. Adam spor koltuklu, spor sürüşe odaklı, ideal sürüş pozisyonunu ayarlamada çok rahat hareket edebileceğin otomobil dünyasının en pahalı markalarından biri olan Porsche'nin içine geçmiş, böyle ayarlarsanız ideal olur diyor. Hadi bunun aynısını direksiyonunda derinlik yükseklik ayarı olmayan yahut olsa da koltuk ayarlamasında sıkıntı olan sıradan bir b segmentin içine geçip uygulayalım. Aynı sonucu alacağımıza kaç kişi inanıyor ?
Bu hususta olması gereken kriter belli olsa da iş pratiğe döküldüğünde işler öyle gerçekleşmiyor her markada. Eski aracım c4'ün koltuk yükseklik ayarı hiç yeterli değildi ve kamyoncu gibi yukarıda gidiyordum en aşağı indirsem bile. Bu beni virajlarda çok fazla sallıyor, direksiyon hakimiyetimi kuramıyordum. Mecburen sırtlığı geriye indiriyordum. Aynı ayarı focus'a geçince yaptığımda ise fazla geliyordu. Sırtlığı daha dik ayarlıyorum. Yani kriter belli olsa da pratikte ayarlamalar öyle olmuyor. Bazen uygun direksiyon hakimiyetini yakalamak için daha farklı kombinasyonlar denenmek zorunda kalınabiliyor.
Bu hususta olması gereken kriter belli olsa da iş pratiğe döküldüğünde işler öyle gerçekleşmiyor her markada. Eski aracım c4'ün koltuk yükseklik ayarı hiç yeterli değildi ve kamyoncu gibi yukarıda gidiyordum en aşağı indirsem bile. Bu beni virajlarda çok fazla sallıyor, direksiyon hakimiyetimi kuramıyordum. Mecburen sırtlığı geriye indiriyordum. Aynı ayarı focus'a geçince yaptığımda ise fazla geliyordu. Sırtlığı daha dik ayarlıyorum. Yani kriter belli olsa da pratikte ayarlamalar öyle olmuyor. Bazen uygun direksiyon hakimiyetini yakalamak için daha farklı kombinasyonlar denenmek zorunda kalınabiliyor.
Son düzenleme: