Bende limandan malları bilerek dolar yükselecek dolayısıyla fiyatlar da yükselecek diye bekleyenleri duydum. Bizim milletimiz nedense böyle durumları fırsata çevirmeye çok meraklı. Dolar yükselince fiyatlar yükselir ama dolar düşünce düşmez!Geçmiş olsun ... Pazartesi günü çok yüksekti kur ... birden hızlı yükselmişti... belki ileride daha yukarı çıkar, ama o seviyelerden Pazartesi almak, kısa vadede TL ye dönülecekse büyük riskti...
Bende gümrükten mallarını çekmeyen/çekemeyenleri duydum ... "Gümrükten malı çekip rafa veya satışa koysak hangi kurdan fiyatlayacağız" kaygısı olanlar çok ... ciddi bir zarar potansiyeli var...
keşke haram olmasıyla bazı şeyler değişseydi.Gelirime bakıyorum her sene eriyordu, hayallerim küçülüyordu. Şimdi hayal bile kuramaz oldum. Gençliğimi çaldı bu hükümet. Haram olsun.
gençliğin çalınmaz korkma çalış kazan istediğin kadar yaşa eskisi gibi değiliz hiç değilse yiyecek ekmek yoktu eskidenGelirime bakıyorum her sene eriyordu, hayallerim küçülüyordu. Şimdi hayal bile kuramaz oldum. Gençliğimi çaldı bu hükümet. Haram olsun.
kardeş yakında tayyipin bir şeyinin bir şeyiyik deme amaneuro 7 oldu dolar 6 halen savaş kazandık gibi oldu ama... her neyse
gençliğin çalınmaz korkma çalış kazan istediğin kadar yaşa eskisi gibi değiliz hiç değilse yiyecek ekmek yoktu eskiden
Bana 10k sterlin verebilir misin?euro 7 oldu dolar 6 halen savaş kazandık gibi oldu ama... her neyse
gençliğin çalınmaz korkma çalış kazan istediğin kadar yaşa eskisi gibi değiliz hiç değilse yiyecek ekmek yoktu eskiden
Hastamısın kardeşim sen? Aynı kıyafetleri yıllarca giyerdik gibi birşey desen tamam da ekmek bile yoktu ne lan? Ne yiyordu millet fotosentez le mi yaşıyordu. Kimi kandırmaya çalışıyorsun sen?euro 7 oldu dolar 6 halen savaş kazandık gibi oldu ama... her neyse
Boşver başkan amaaanHastamısın kardeşim sen? Aynı kıyafetleri yıllarca giderdik gibi birşey desen tamam da ekmek bile yoktu ne lan? Ne yiyordu millet fotosentez le mi yaşıyordu. Kimi kandırmaya çalışıyorsun sen?
Eskiden pasta yiyorduk.euro 7 oldu dolar 6 halen savaş kazandık gibi oldu ama... her neyse
Haklısın hocam eskiden ekmek bulamaz koltukları kemirirdik. Ama şimdi öyle mi...euro 7 oldu dolar 6 halen savaş kazandık gibi oldu ama... her neyse
Siz bana 10k sterlin verecektiniz?siyasi konuları kapatabilirmiyiz ? zaten 3 4 ay sürcek diyorlar
Siz bana 10k sterlin verecektiniz?