İşe eğlenceli bakında adamın morali bozulmasın. And Başkan adına yapmamız gereken tek şey sevinmek, teoriler üretip olayı dramatize etmek değil.
Belki zamanında Almanya' ya çalışmaya gidip markları doldurup ülkesine geri dönüp dükkan kuranlar gibi yapacak.
Belki Top Gear' da ki yüzü belli olmayan kasksız adam And çıkacak.
Belki adam aşkının peşinden gitti.
Belki Amerika' da abisiyle yumurta çiftliği kuracaklar...
Bla bla bla bir sürü teori üretilebilir, üretmekte sıkıntı yokta bunu empoze etmeye çalışmak yanlış. İşin o tarafı bizi ilgilendirmiyor, bizim için mutlu olması yeterli diye düşünüyorum.
Her şeyi bıraktı diyorsunuz da arabacı adam her şeyi bırakır arabaları bırakmaz, illaki bir yerden çıkacak dağ yollarında pandül atarken ki videoları.
Benim iki isteğim var:
1. M5' in durumu ne olacak ?
2. Gitmeden M5' in üzerindeki Michelin Pilot Sport 4' leri bitirmek lazım. Böyle yan yan ayüqün mü ?
Belki zamanında Almanya' ya çalışmaya gidip markları doldurup ülkesine geri dönüp dükkan kuranlar gibi yapacak.
Belki Top Gear' da ki yüzü belli olmayan kasksız adam And çıkacak.
Belki adam aşkının peşinden gitti.
Belki Amerika' da abisiyle yumurta çiftliği kuracaklar...
Bla bla bla bir sürü teori üretilebilir, üretmekte sıkıntı yokta bunu empoze etmeye çalışmak yanlış. İşin o tarafı bizi ilgilendirmiyor, bizim için mutlu olması yeterli diye düşünüyorum.
Her şeyi bıraktı diyorsunuz da arabacı adam her şeyi bırakır arabaları bırakmaz, illaki bir yerden çıkacak dağ yollarında pandül atarken ki videoları.
Benim iki isteğim var:
1. M5' in durumu ne olacak ?
2. Gitmeden M5' in üzerindeki Michelin Pilot Sport 4' leri bitirmek lazım. Böyle yan yan ayüqün mü ?