Merhaba arkadaşlar,
Bana kızan arkadaşlar olacaktır ancak ben ayrılığı hem otopark, hem de And için hayırlı bulan taraftayım. And ve Sinan çok başarılı testler çıkardılar. Askerdeydim ve bütün internet kotamı bu videoları izlemek için harcadığımı biliyorum. O denli samimi ve bir o kadar da başarılı buluyordum. Ancak Murat ve Muhip ile başlayan Buğra ve Doğan Kabak ile devam eden ayrılıklarda ben hep mi hatalı tarafın karşısı diye düşündüm. Bu da hatayı And'da bulmama sebebiyet verdi. Devamında da benim gözümde o samimiyeti kaybedip egosu yüksek insan görmeye başladım. Yazıları olsun, son videoları olsun hep en iyi benim düşüncesinde olan biriymiş davranışlarını hissettim. Evet gerçekten belki en iyisi kendisiydi ama onu sevmemizin sebebide mütevazi, içimizden, arkadaşlarımızdan biriymiş tarzı anlatımlarıydı.
Eğer gerçekten başka bir açıklama yapmadan buradan ayrılırsa, ona bu kadar gönül vermiş insana yurtdışına gittiğim için bırakıyorum basitliğinde, duygudan uzak bir mesajla otoparkı bırakırsa kendisine gönül verenlere ve tek başına bunca maddi ve manevi emek harcamış bu siteye ihanet ettiğini düşüneceğim.
Belki yanlış düşünüyorum belki de doğru. Burada kimseyi kızdırmakta değil amacım. Kendisine de yaşanan herşeye rağmen çok büyük saygı duyuyorum çünkü sıfırdan bişey yarattı yüzbinlerce hayran kazandı hiç kolay bişey değil. Türkiyenin en büyük abone sayılı otomobil kanalı oldu. Umarım herşey 1,5 2 sene öncesine kadar ki olan sürece döner. Umarım gelirleri artar, huzurları artar. Onun için de hayırlısı olmasını dilerim.
Saygılarımla.