Buyrun arkadaşlar elimden geldiğince açarım
Geri dönmeyi düşünmüyorum ama hayatın ne getireceği belli olmaz
M5'in öncelikle kendi çevremden birine gitmesini istedim. Bir arkadaş gelip bakacak haber bekliyorum. Olmazsa ilan açıcaz
Buyrun arkadaşlar elimden geldiğince açarım
Geri dönmeyi düşünmüyorum ama hayatın ne getireceği belli olmaz
M5'in öncelikle kendi çevremden birine gitmesini istedim. Bir arkadaş gelip bakacak haber bekliyorum. Olmazsa ilan açıcaz
M5 bende olsa kimliğini öğrenme pahasına beleşe verirdim .And bize kaç olur onu söyle ayağımız alışsın
Şu başlığa baktıkça ailemden ayrıldığım ilk gün ile hastanede hasta tanıtım kağıdında benim kısmında kanser olduğumu yazıyor olması aklıma geliyor.
Belki de ağladıktan sonra hep testleri izliyor olmamdan bağımlılık yaptı
Bu platform kişiliğimi çok etkiledi, bunu yadsıyamam. Nedense aklımadan "buda birgün bitecek" diyordum, yaşlanırlar vs vs.
Yapacak birşey yok ne diyeyim M5 bari değerini bilecek birine gitse :/
seni kıtlarım deme öle şeylerŞu başlığa baktıkça ailemden ayrıldığım ilk gün ile hastanede hasta tanıtım kağıdında benim kısmında kanser olduğumu yazıyor olması aklıma geliyor.
Bu platform kişiliğimi çok etkiledi, bunu yadsıyamam. Nedense aklımadan "buda birgün bitecek" diyordum, yaşlanırlar vs vs.
Üzülme hemşerim herşeyin bir sonu var ...Şu başlığa baktıkça ailemden ayrıldığım ilk gün ile hastanede hasta tanıtım kağıdında benim kısmında kanser olduğumu yazıyor olması aklıma geliyor.
atla hemenBiri yazılım mı dedi????????
mimaarrrr seni de görmek isterizatla hemen