Kitap yazma abi foruma yaz Bak benim M5'im yok yurtdışına da gitmiyorum ama ara sıra foruma yazıyorum sen de özletmeBüyük konuşmiyim ama video çekmeyi düşünmüyorum. Çekersem de hobi olarak
Aslında kitap yazasım var ama tüm olup bitenleri deşifre ettikten sonrasını tahayyül edemiyorum
Bende bir ara baktım okumak için ama ismail terziye noldu?Kitap çok iyi olur, bence sana çok da yakışır. İsmail Terzi de kayboldu gitti zaten, bari bişeyler yazın da okuyalım
Büyük konuşmiyim ama video çekmeyi düşünmüyorum. Çekersem de hobi olarak
Aslında kitap yazasım var ama tüm olup bitenleri deşifre ettikten sonrasını tahayyül edemiyorum
Sırada civic var hocam henüz son değilGolf testini izledim.And abi'nin son testini izleyeceğim de aklımın ucundan geçmezdi yine çok doyurucu mükemmel bir test olmuş yalnız gideceği için bayağı morali bozuk bir şekilde çekim yapmış.Yolun açık olsun güzel adam başka ülkeye gittiğinde video çekmemen için bir sebep göremiyorum.
Sırada civic var hocam henüz son değil
Sonuncusu dahada hüzünlü olacak , işte o gün yakacağız [emoji24][emoji24][emoji24]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahami off yaaCivic'de And yok,sinan tek başına...
Tahmin ettiğim kadarıyla kariyeri seçti. Yani And'ın yapmakta geç kaldığı şeyi. Borusan'da kıymetini bilen insanlarla çalışıyordur muhtemelen.Bende bir ara baktım okumak için ama ismail terziye noldu?
Borusan Avcılar'da (Genel Merkez) Geniuslara eğitim veriyormuş. Geçen gün BMW Kosifler Bağdat Cad. kısmında çalışan bir Genius hanımefendiye sorduydum.Tahmin ettiğim kadarıyla kariyeri seçti. Yani And'ın yapmakta geç kaldığı şeyi. Borusan'da kıymetini bilen insanlarla çalışıyordur muhtemelen.
Aynen ben de LinkedIn sayfasında gördüm. Kendisi de cinyıstı ama level atlamış demekki.Borusan Avcılar'da (Genel Merkez) Geniuslara eğitim veriyormuş. Geçen gün BMW Kosifler Bağdat Cad. kısmında çalışan bir Genius hanımefendiye sorduydum.
http://www.otopark.com/2017/02/duyuru/#comment-41149O nedir yav ben ilk defa duydum.
Valla ben şok
Ben sakince ayrıldılar sanmıştımYok artık . Doğan abi naptın ya?
Valla anladığım kadarıyla burda @and abimize bi hayli zarar olmuş.Ben sakince ayrıldılar sanmıştım
Bayağı bir zarar olmuş da, takipçilere neden söylememiş?Valla anladığım kadarıyla burda @and abimize bi hayli zarar olmuş.