Bütün dediklerinize katılıyorum. Cidden site kapanır ve benzeri yorumlar, Sinan Abi'nin moralini bozacaktır. Bu sitenin bu yerlere gelmesi hiç kolay olmadı. Ortada büyük bir emek var. Otopark.com'a biz takipçiler olarak sahip çıkmalıyız.Site biter ölür gider kanal kapanır gibi yorumlar yapmayalım, @sinan abi devam edecekse bize de destek olmak düşer aynı şekilde And reis'e hayırlı olsun dileklerimizi ilettiğimiz ve kararının yanında olduğumuz gibi. Ama böyle bir şey beklemiyordum.. @and abi Diğer konudaki ağır eleştirilerim ise özür dilerim. Böyle bir şey beklemiyordum...
o yazılım değil bilgisayar yazılımıBiri yazılım mı dedi????????
o yazılım değil bilgisayar yazılımı
ben bütün sır bozucu emirhan kekum
@and peki yazmaya devam etsen ? araba olmasada günlük yaşantına dair
maalesef katılıyorum Ali Can abiye bakın mesela adama demediklerini bırakmıyorlar.ABD'de yazmaya devam edince olacakları söyleyeyim mi ?
1- Bak bak ABD'de yaşıyor hava atıyor ordaki yaşantısını anlatıp burdakileri küçümsüyor.
2- Zaten Türkiye'de yaşarkende bu böyleydi m5i vardı.
3- Otoparkta doğanda ayrılınca hayır etmedi bunlar hep bu @and 'ın yüzünden oldu herşey.
4- Barcelonadayken bilmemne forumuna bişi yazmış zaten o yazdığından belliydi şimdi Türkiyedeki polo leon parasına Abd'de mustang ferrari binip bize hava atıyo bu eskidende böyleydi.
5- Bak bak Türkiyede özel ders veren adam ABD'ye gitti de hava atıyo.
Demezlerse gelin yüzüme tükürün. Bu kadarda cins bi toplumuz.
Büyük konuşmiyim ama video çekmeyi düşünmüyorum. Çekersem de hobi olarak
Aslında kitap yazasım var ama tüm olup bitenleri deşifre ettikten sonrasını tahayyül edemiyorum
Türkiye'de otomotiv sektörünün karanlık yüzü by And ÇetinBüyük konuşmiyim ama video çekmeyi düşünmüyorum. Çekersem de hobi olarak
Aslında kitap yazasım var ama tüm olup bitenleri deşifre ettikten sonrasını tahayyül edemiyorum
Reis buraları çok özlersin ben şimdiden söyleyimBüyük konuşmiyim ama video çekmeyi düşünmüyorum. Çekersem de hobi olarak
Kitap çok iyi olur, bence sana çok da yakışır. İsmail Terzi de kayboldu gitti zaten, bari bişeyler yazın da okuyalımAslında kitap yazasım var ama tüm olup bitenleri deşifre ettikten sonrasını tahayyül edemiyorum