sinan abinin megane cup tamam o zamanVural ak gelecek
sinan abinin megane cup tamam o zamanVural ak gelecek
Bence bu iş önceden de belliydi keşke takipcilerede biraz bilgi verseydi aniden hiç olmadı ya buGarip bi teori olucak ama bu ayrılmayla and abinin abisinin tr'ye gelmesi arasında bir bağlantı olabilirmi?
24 saat içinde 'şakaaaa' mesajının gelmesini bekliyorumBence bu iş önceden de belliydi keşke takipcilerede biraz bilgi verseydi aniden hiç olmadı ya bu
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biz de elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız abi. and abiyi özleyeceğiz. dendiği gibi oralarda bi goproyla falan ufak özlemimizi giderecek vlog tarzında videolar gelme şansı nedir?. tekrar söylyorum tüm otopark takipçileri olarak elimizden gelen tüm desteği sunmaya hazırız.Merhaba arkadaşlar;
Yorumlarınız, iyi dilekleriniz ve otopark ailesinin gercekten bir aile olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
And gidiyor, bende çok sordum konuştuk ettik. Hedefleri dogrultusunda yurt dışı imkani varken kullanmak istiyor ve yolu açık olsun diyoruz.
Otopark'ı görünen yüzü ben ve and olduk fakat burada otopark.com'a yıllardır emeği geçen ve hala çalışan arkadaslarimiz var ve ben de dahil olmak üzere otopark.com'u sonuna kadar devam ettireceğiz.
sinan abi bizler her zaman desteğe hazırız elimizden geleni yaparız and reise kızmak mümkün değil imkanlar doğrultusunda yapılacak en iyi şeyi yaptı biz olaya duygusal açıdan bakıyoruz ama otoparkın her daim arkasındayızMerhaba arkadaşlar;
Yorumlarınız, iyi dilekleriniz ve otopark ailesinin gercekten bir aile olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
And gidiyor, bende çok sordum konuştuk ettik. Hedefleri dogrultusunda yurt dışı imkani varken kullanmak istiyor ve yolu açık olsun diyoruz.
Otopark'ı görünen yüzü ben ve and olduk fakat burada otopark.com'a yıllardır emeği geçen ve hala çalışan arkadaslarimiz var ve ben de dahil olmak üzere otopark.com'u sonuna kadar devam ettireceğiz.
Önümüzde güzel projeler var; ford ile üniversite soylesilerimiz %90 devam edecek, surpriz makinalar olacak, megane cup olma ihtimali var. Anlayacağınız bu sene insallah hepimizin için guzel bir sene olacak.
Sizler destek verdikçe Otopark.com her zaman daha iyisini yapmak için çabalayacak şüpheniz olmasın.
Sevgiler
Sinan
Ben sana yanıyorum abi. Tabi senin bileceğin iştir ama gül gibi işi And'a güvenip bıraktın.Merhaba arkadaşlar;
Otopark'ı görünen yüzü ben ve And olduk fakat burada otopark.com'a yıllardır emeği geçen ve hala çalışan arkadaslarimiz var ve ben de dahil olmak üzere otopark.com'u sonuna kadar devam ettireceğiz.
Önümüzde güzel projeler var; ford ile üniversite soylesilerimiz %90 devam edecek, surpriz makinalar olacak, megane cup olma ihtimali var. Anlayacağınız bu sene insallah hepimizin için guzel bir sene olacak.
Sizler destek verdikçe Otopark.com her zaman daha iyisini yapmak için çabalayacak şüpheniz olmasın.
Sevgiler
Sinan
Beraber çalıştığınız için en iyi sen tanırsın yanı doğrudurBeş saattir "kim bu yahu" diyorum. Koçum Said
Arda iyidir. Ekrandan izleyip yorum yapmamak lazım. Kaynak,matrak bir o kadar da sevecen bir abimizdir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
olacağı varmış ama and abi yılda bir ziyarete gelsin özletmesin kendini. Herşeyin dilediğin gibi olması dileğiyle @and abiLa yeter da pesimistik konuşarak daha da can sıkmayın. Herşey iyiye gider umarım.
Bu onlarin bilecegi istir, ne sana ne de bana laf dusmez bu konudaBen sana yanıyorum abi. Tabi senin bileceğin iştir ama gül gibi işi And'a güvenip bıraktın.
Şu yazdığın yapıcı değil yıkıcı bi mesaj.İkisi beraber olmadiktan sonra ister And abi Amerika da Trump ın arabasıyla vlog ceksin ister Sinan abi burada La Ferrari test etsin eski tadı alamayacağımiz kesin
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi