abi bak okuyunca bile kalbim sılıştı yapmaUmarım bu yazdığım şey gerçekleşmez ama bir tarafım da ya gerçeklesirse diyor:Sinan reyiz de dükkanı kapatıp giderse???
he düzeltmişsin abi vallahi sen sakin ol berkin acımazonların hepsinin ta ...... hepsi .. kına yaksın beyin fukarası amip beyinliler 12 yaş ortalaması ile mal mal yorum yapar beynini ...
inşallahArkadaslar, heyecanlanmayin, belliki And abi gorevini tamamen birakmamis, sadece uzerindeki sorumluluklari azaltip Sinan abiye devretmis. Kendisinin karsisina yurt disinda bir firsat ciktiysa degerlendirmek istiyor olabilir. Bu surecte eminim bize cok degerli videolar yollamaya devam edecektir ki sitenin gidishati icin yurt disina acilmasinin iyi oldugunu dusunuyorum. Hayirlisi olsun
El freni ve egzoz borusu da benden olsunSiz bu camia'ya yeni bir soluk getirmiştiniz. Ne badireler atlattınız, ne zorluklardan geçtiniz. Şuan ki duruma yayını ve emeği geçen herkesin ...
Hazmedemediniz dimi lan bu adamları. İstediğiniz süslü cümleleri kurmadılar, kalıpların dışına çıktılar diye. Vermediginiz araçların vites topuzlarini alın ...
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gitmesine üzülmüyorum otoparktan ayrılmasında sıkıntı var. Of tine mi keder ama artık yeter. Yine kapıda kara geceler. Vay çileli başım ortasında kışın iyice beterAslında beyler bende hak veriyorum. Hatta iyide yapıyor. Bu ülkede niye yaşasın ki? Zaten elimde yurtdışına gitmek için bolca imkan var ben olsam bende saniye durmazdım giderdim, kaldı ki gitmeye çabalıyorum. Yolun açık olsun reis ama gitmeseydin çok süper olurdu.
he düzeltmişsin abi vallahi sen sakin ol berkin acımaz
bugün bütün kötü olaylar üst üste sabah ayrı bir ton muhabbet akşamda bu tutamadım kendimi artıkAman abi aman aman aman naptın düzenle yav düzenle şunu. Seni uçurmasınlar.
Fotoyu anlarımda karartma nedir hocam ? Adam ölmedi ya.HERKES PROFİLİNİ AND ABİNİN FOTOGRAFİ YAPSİN RİCA EDİYORUM
Veya karartmamiz daha mı iyi olur ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi