HABER Duyuru

HAKANARABUL

Asfalt Kurutucu
22 Eyl 2016
22
7
595
And Mehmet Çetin Yolun açık olsun. Ne kadar ekran karşısında seni görmeye alışsakta farklı oluşunu beğensekte yolun açık olsun. Kararın ve yapıcakların hakkında hayırlısı olsun. İyi yolculuklar.
 

ardaserin

Profesör
19 Eyl 2016
246
669
1,835
29
İstanbul
2 taraf için de böylesi hayırlı olur inşallah. Bu devirde kimin karşısına böyle bir imkan çıksa gitmek ister ki @and Otopark ailesi için ne zorluklar çekmiş insan, emin olun bırakıp gitmek hiç de kolay olmamıştır.Otopark ailesine yakışan @and abi'ye oradaki hayatında şans ve başarı dilemek, @sinan abi'ye sonuna kadar destek olmak.

Yolun açık olsun @and reis. Özletme kendini..
 

ALEXIST

Asfalt Kurutucu
14 Eyl 2016
14
18
645
31
Yalova
Gece gece çok ani oldu ve üzüldüm, bi yandan da And başkan için daha iyi olur diye seviniyorum ama... Buruk bi sevinç. Ülkenin içinde bulunduğu durumlardan dolayı ben de dahil pek çok kesim genel olarak mutsuz, yaşamaktan zevk alamıyoruz. Tvlerin, haber kaynaklarının tabiri caizse ele geçirilmiş olması ve insanların beyinlerini yıkamaya çalışması, daha da kötüsü bunu başarmaları...

İnsanlarımızın farklı fikirlere açık olmaması, okumadan fikir sahibi olmaları, tek tip insan profilinin oluşturulmaya çalışılması vs. vs pek çok şey bu mutsuzlukta etkili. Bunlar daha sayfalarca uzatılabilir, analiz yapılabilir. Siz anladınız kısaca demek istediğim şeyleri. Belli bir olgunluğa erişmiş, araştıran, "kendi düşünceleri olan" insanlar yurt dışına çıkma ve orda yaşama hayalleri kuruyorlar genelde. İmkanı olanlar ve sevdiklerini bırakabilenler cesur bir hareketle bunu başarıyor, iyi de yapıyorlar. Yapamayanlar ise sabahtan akşama kadar kafasında pek çok düşünceyle depresif bir hale bürünüyor, istemsiz de olsa ülke gündemine bakıyor ve tekrar dünyaya bakarak bir döngüye giriyor. Ben de fırsatım olursa yurt dışına çıkıp orda yaşamayı hayal ediyorum. Gelecekte ışık göremiyorum çünkü, insanlar birbirine tahammül edemiyor çünkü bu ülkede. Fakat ailemi burada yalnız bırakma konusunda henüz cesur değilim. Abisinin yurt dışında yaşadığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım, And niye yurt dışında yaşamıyor bu ülkede harcanıyor diye. Bu sebeple And abinin bu gidişine kızamıyorum gitme sebebi düşündüğüm gibiyse. Sosyal medyada, forumlarda 3-5 kişinin yaptığı yorumlar sebebiyle bu kararı almamıştır diye düşünüyorum. Öyle umuyorum yani.

Şu an 24 yaşındayım, 19 yaşımdan beri sizleri takip ediyorum, internette tanıdğım, canlı görmediğim kimseyi sizin kadar sevmedim, yakın hissetmedim. O samimiyeti verdiniz. Kültürünüzle, davranışlarınızla pek çok şey öğrendim aslında sizden. ("Abi yanlasana xd" den başka bir şey beklemeyen ergen tayfadan değilim.) Her şeyi bir kenara bırakırsak yapmaya çalıştığınız iş, Türkiye' de daha önce görülmemiş bir şekilde; tarafsız, samimi bir format olma çabanız alkışı hakeden bir hareket. Okuduğunuz okullar vs. hepsini bir kenara bırakıp sevdiğiniz işi yapmaya çalışmanız, her türlü zorluğa rağmen bundan vazgeçmeyişiniz, kendime örnek aldığım hareketleriniz oldu her zaman. Fakat ne yazık ki Türkiye' de başarılması çok zor işler bunlar. Otopark şu an belli bir seviyeye geldi, daha da iyiye gidecektir elbet fakat bunca çabanın sonucunda daha iyi yerlerde olmanız gerekiyordu şuan burası Türkiye olmasaydı.Bu da bu ayrılıkta etkilidir elbet. Çok uzun yazdığımın farkındayım, umarım hayatının geri kalanında çok mutlu olursun ve hakettiğin şartlarda yaşarsın @and . En azından ordan bu işi yapmaya devam et bi şekilde. İş olarak yapmayacaksan bile hobi olarak boş zamanlarında videolar at. Araba sürerken bi kamera aç, videoları editlemesen bile koy gitsin. Cupra zamanlarındaki karanlık videolarınızı izlemiş adamlarız her türlü izleriz. Yeter ki özletme.

Edit: İmla
 
Son düzenleme:

EmreKRC

Profesör
8 Eyl 2016
824
3,018
3,820
İzmir - Denizli
@and Yolun ve bahtın açık olsun abi. Hayatında hep güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle. Bir düşüncen varsa sonuna kadar git. Bide kendine iyi bak. Arada uğra fazla açma abi arayı.
@sinan Abi otoparkın sonuna kadar yanındayız. Eminim and abinin gözü arkada kalmaz.
Saygılarımla güzel insanlar..
 

NeedForSpeed

Profesör
8 Eyl 2016
411
624
1,695
Ankara
Marka
Skoda
Amerikaya abinin yanına mı yoksa avrupaya mı gidiyorsun? Avrupaya gidiyorsan M5 ile git manevi değeri var artık onun :) Şimdi iyimser yaklaşırsak sadece yöneticiliği bıraktığını düşünüyorum, taşındığın yerden siteye video, içerik vs. destek verecek misin? @and 10bin olmadan takip etmeye başlamıştım sizi. O eski videolar arşivimde durur ara sıra izlerim keyfim yerine gelir. Emeğine sağlık, yolun açık olsun. @sinan Otopark ekolü bir nevi keyifli muhabbete dayanıyor bundan sonra yanına birini düşünüyor musun? Muhipin dönme gibi bir ihtimali var mı? (diizel çift enjeksiyon) eskiler anladı :D Bundan sonraki otopark serüveninde sana gönülden başarılar diliyorum yolun açık olsun, biz de sonuna kadar arkandayız güzel insan :)
 

Type-R

Asfalt Kurutucu
7 Eyl 2016
4
1
545
27
ANKARA
Ekip bozuldu çok üzücü, iki taraf içinde hayırlısı olsun İlerde tekrar otoparka katılman dileğiyle
 

kozanibo

Asfalt Kurutucu
27 Ocak 2017
67
71
710
Bi gün benim de yapacağım şey. And hocam, yolun ve bahtın açık olsun. Emeklerin için sağol. Hakkını helal et.

Mobil
 

ilhan55

Profesör
12 Eyl 2016
1,250
3,043
3,720
Mantıklı ve saygı duyulması gereken bir karar.Neticede dünya hayatı bir keredir.Malum sebepten ötürü bir kere geldiğimiz dünyada kısıtlı yaşamak istenmeyebilir ve bu insanların en doğal hakkıdır.Genç ve imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
 

onurcicek

Profesör
8 Eyl 2016
399
371
1,295
Gece gece üzüldüm ama iki taraf içinde hayırlı olsun, and başkan senin yerinde ben olsam benimde eliyle bi imkanım olsa çoktan çıkmıştım yurt dışına
 

Ugur

Panpa
Destekçi
Beta Programı
10 Eyl 2016
2,295
6,325
4,270
.
Arkadaşlar adam bir karar almış, bir bildiği var demek ki. Özel hayatını ben bilmiyorum mesela ve buradaki çoğu kişinin bilmediğine de eminim. Çoğu kişinin şu anda yaptığı şey şımarıklık ve bencillik...
Yolun açık olsun m5 in sahibi, işin gücün rastgitsin...
 

Wolqun

Düz Yol Gazcısı
12 Şub 2017
1
1
245
Otomobil sevdalısı bir insan olarak sadece şuna bakıyorum ve gidebilmeyi bende düşünüyorum; Asgari ücretin 1400 tl, 1.2 peugeot 208 in 83 bin tl olduğu ülkede bende fırsatını bulsam bende giderim. Alfa romeo Giulia'nın fiyatları açıklanmış sadece karbon seramik fren diski opsiyon fiyatı 60 bin tl !!!. Sonra gel bu ülkede dış dünyayı bu kadar görerek muhakeme ederek yaşa. Beterin beteri var ve o beterler de bizden çok uzakta değil. Yolun açık olsun...
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

sunake

Profesör
8 Eyl 2016
269
371
1,445
Saskinliktan yorum yazacak kivama bir turlu gelemedim. Kararina saygim var hocam. Keske oradan da devam ettirmeyi bir dusunsen. Ne bileyim vloglar falan iste... Vay anasini ya. Yolun acik olsun baskan.
 

berkecan

Profesör
8 Eyl 2016
239
523
1,785
Mersin
Abi ne diyeceğimi bilmiyorum ama uzilmedim desem yalan olur ama bu senin ozelin saygı duymak zorundayiz yolun açık olsun abi biz seni eskisi gibi sevmeye devam edecez unutma bizi
 
  • Beğeni
Tepkiler: mustafa.e
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım