Merhaba, E85 Z4 çok keyifli ve bir o kadar da rahatsız bir araçtır. Her cabrio'da olduğu gibi trim sesleri vardır ve silikon spray ile çözülmüyor maalesef. Önden kayma gibi bir şey söz konusu değil yani tabi sizin şöförlüğünüze bağlı ama zaten araçta fabrika çıkış kule gergileri olduğu için aşırı stabil bir araçtır. Ben coilover takıp piste çıkarttığımda gerçekten çok keyif vermişti, motor seçeneği konusunda ise ben 2.5 M54B25 tavsiye ederim yada 3.0 M54B30 çok keyifli bir motorlardır ve eğer Z4 alıyorsanız otomatik değil kesinlikle manual almanız taraftarıyım. Benim aracım manual dı ve verdiği keyif gerçekten başka bir şeyde yok. Ayrıca roadster araç ile üstü açıkken downshift yapıp gaza oturmanın keyfide çok çok ayrıdır

Türkiye'de bu tarz arabaların manual'leri biraz sıkıntılı maalesef ki apaçi tayfa kullanıyor hep görüyorum ilanlarda çünkü ama umarım temizini bulursunuz. Keyif açısından gerçekten muazzam ama konfor açısından bir o kadar kötü bir araç. Rüzgar sesi konusunda ise ben 235 km ile giderken içeri ses alıyordu evet ama onun dışında öyle size lanet olsun dedirtecek düzeyde rüzgar sesi almıyor, tabikide aracı aldıktan sonra ben olsam gider bir tente ayarı yaptırırım sonucta mekanik ürünler zaman içinde aç kapa, aç kapa kaymalar olabilir. En önemli problem ise bütün E85 lerin hastalığı hatta BMW bunu şikayetler üzerine teste tabi tutup hiç bir problem bulmadı nasıl bulamadı anlamıyorum gerçekten, neyse probleme geleyim: Problem direksiyon kutusu ile alakalı (steering column) diye geçer orada bulunan bir bearing yani bilye zaman içerisinde kuruyor ve direksiyonun takılmasına sebep oluyor. Sıcak havalarda daha berbat hale geliyor, yani direksiyon belli bir istikamette takılıyor ve ufacık bir tık hareketi ile açılıyor hemen. Ben Türkiye'ye geldiğimde ustama anlatmıştım bu durumu ve bana Türkiye'de çözümü basit o bilye'yi karbon'dan yapıyoruz problem kalmıyor demişti ama tabi ben bunu Amerika'da ustaya anlatıp yaptırana kadar 3000$ para harcardım