Bu arada iki mesaj üst üste olucak ama mesrla kur 7 lirayı aşıcak diyen arkadaşlards var ama zatrn fiyat 6.50 yani yüzde 9 daha yükselicek ama zaten ikinci eklarabalar bunu fiyatlamadı.resmen kur 4 lira 5 lira gibi bişey ikinci el piyasasında o yüzden gelirimiz sabitse çok yormucaksa saçma sapan kredşlere girilmicekse araba alınabilir.Bence şu anda araba alınır olmadı trafikten çekilir uyutulur yıllık masraflar minimuma itilir .döviz arttı tepkilerle karşılaşıyorum ama şu anda arabalarinanılmaz uygun dediğim gibi kredi nakit akışına bakmak lazım.bu arabayı satmak gerekebilirse onu da düşünmek lazım.krizde araba değerlensede sonuçta arabayı alması muhtemel kişilerde para olmıcak ve alan da çıkmayabilir(kendimle ne çok çeliştim).ben krizde araba alınacağını düşünüyorum zatrn dolar arttı piyasanın euro dolar üzerinden gelen arabaların bunu fiyatlaması 6.7 ayı bulur.bir çok yere yazdım ama 2018 polo ingilterede 180 bin lira almanyada 160 bin lira bizde ise 2017 modeli 80 bine alınabiliyor.her kriz parası olan için bir fırsattır ne yazıkki
aslında çok ihtiyacım yok işe servisle gidip geliyorum. sadece hafta sonları şehirden uzaklaşıp bir şeyler yapmak için almak istiyordum. maaşım fena sayılmaz. ama dolar karşısında eridi tabiki herkes gibi. benim merak ettiğim ilerde bu fiyatlara araba bulabilir miyiz. insanlar krizden dolayı evler ve arabalar satılamayacağından dolayı çok düşecek diyor. banada tam tersi gibi geliyor gerçi. şimdi alsak kar mi ederiz zarar mı en çok aklımı kurcalayan soru bu. birde siz araçlarınızı satmayı düşünüyor munuz. krizin daha da derinleşeceği kesin gibi. nasıl adım atacaksınız bu konuda.
İşçilik zaten 100 lira bişey .1400 liralık bakımda yüzde 30 indirimimiz var diye sevindik 150 liraymış işçilik 45 tl indirdiler.Gelen haberler iç açıçı değil, bu sabah %10 parça, %35 işcilik zammı yapıldı fiat servislerinde.