En cok o aralikta satti zaten. Hatta rs modeli bile Turkiye'ye ilk geldiginde cok uygundu fiyati. Forumdan bir kac kisi ciddi ciddi baslik acti almak icin. Araci test etmeye gittiler, gozlemlerini falan anlattilar. Yani fiyat avantaji yuksekti. O donemde oldukca satti.Satış rakamlarının artmasının sebebi sanırım mayıs ayında bile executive otomatik lpgliyi 106 bin liralara bile vermeleri olabilir aynı fiyata boş manuel golf alınıyordu.fiyatları bana aşırı uygun gelmişti
Benim gıcık olduğum olay işte bu birde aynısını dsg için yapanlar var 2012'den sonra düzeldi diye, 2012'den önce alanlar ölsün o zaman a..Facebookta bi grup var bilen bilir. Kaç kez karşılaştığım bir olayı şöyle özetleyeyim:
Honda almayı düşünen A kişisi gelir sorar ben bu arabayı almayı düşünüyorum ama sorunlu dediler doğru mudur. 27 kişi evet sorunlu biz kurtulmaya çalışıyoruz sakın alma der. Z kişisi gelir bilmem kaçıncı aydan sonraki üretimlerde hata düzeldi sen aldırma bunlara benimkinde hiçbir sorun yok der. A kişisi Z kişisinin gazına gelip bu arabayı alır. Aradan 3-4 ay geçtikten sonra A ve Z kişileri ayrı ayrı gönderi atarlar aracımda şu şu sorunlar oluştu ne yapmamı önerirsiniz diye.
Bende her sitede görüyorum çok anınca böyle oluyor sanırım
Bu mevzu konuşulmaya başladıktan sonra durmadan bu reklamı görüyorum.
geçen 6 yıl garanti reklamını görünce vaay be demiştim. demek ki içi boş bir garantiymiş. 6 bin km araçta nasıl bir kullanıcı hatası olabilir.