Bizde bundan 2 tane vardı severim kendisini
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Marş alsın yeter diyorsun yani mmm...Arkadaşlar beni linç edecek de, bu başlık altındaki arabaların en az yarısını beğeniyorum benÖzellikle Fiat Multipla, Renault Twingo, Ford Ka filan bana çok ters paylaşımlar oldu
![]()
Haksızlık ediyorsun doktor.Marş alsın yeter diyorsun yani mmm...
Sonunda beni anlayan birisiRenault Sembol,Fiat Linea, Albea, Logan , 206 Sedan kısacası çakma sedan kasaların hepsi gözüme aşırı çirkin geliyor.Bu arada konu başında Twingo ve Ka geçmiş bence haksızlık yaparsınız ikisini de konuya katarak.Çünkü ikiside segmentinin özgün tasarımlarımlarına sahip araçlar bence araç her ne kadar tasarımı uçuk olursa olsun özgün(tek) olduğu zaman güzel mesela kötü bir örnek olarak şüphesiz Şamil'i gösterebilirim önden Lambo, farlar ferrari arkası bilmem ne.Bence eleştirilecek araçlar özgün olmayan tasarımı sağdan soldan alınmış basit araçlardır.Ek bilgi olarak şunu söyleyim Ford , Ka modelinde ilk defa New Edge Design denilen bir akıma geçmiş ve Ka'nın başarısından sonra o yıllarda çıkmış ve çıkacak olan tüm Fiesta,Focus,Mondeo modellerinde tasarım öncüsü olmuştur(büyük nokta).![]()
Hocam a2 nin sebebi var http://yandex.com.tr/clck/jsredir?f...WhFGCXI1Qt_CPp&l10n=tr&cts=1501063818680&mc=1Audi A2. Multipla'dan sonra net olarak zirveyi oynar.
Vallahi ben çok severdim bu arabayı. (bu başlık altında bunu söylemem sürpriz olmadı ama
Şu anda ciddi saygı duydum. Bu aracın böylesine gelişmiş olduğunu bilmiyordum
Linki açamadım hocam yenilermisiniz
https://hayatinvirajliyollarinda.com/2014/12/25/audi-a2-8z/Linki açamadım hocam yenilermisiniz
Konu basligini gorur gormez igrenc farlari aklima geldi Multipla ninAudi A2. Multipla'dan sonra net olarak zirveyi oynar.
Binip rahatlığına genişliğine fonksiyonelliğine tav olursunuz, sonra inince öyle iğrenç şöyle çirkin böyle tipsiz.Konu basligini gorur gormez igrenc farlari aklima geldi Multipla nin
5-6 sene once 3 cift Mallorca ya tatile gitmis, bundan kiralamistik, cirkin mirkin ama 6 kisi icin bicilmis kaftan
Butun adayi karis karis gezmistik, pek te yormamisti yanlis hatirlamiyorsam
Bu arada farkinda olmadan arkadan bi cirkin daha yola atlamisbende cirkinim beni de cek der gibi
Ekli dosyayı görüntüle 8474
Binip rahatlığına genişliğine fonksiyonelliğine tav olursunuz, sonra inince öyle iğrenç şöyle çirkin böyle tipsiz.
Popüler tasarım çizgilerinden uzak olduğu için acımasızca gömülen bir arabadır Multipla. Kim ne derse desin çok cesur bir tasarım.
Sırf bu nedenle Hyundai bile daha iyi tutsun diye yeni i30'unu eskilerine göre daha geleneksel ve sıradan çizgilerle tasarladı. İronik olarak bu karar nedeniyle eleştiriliyor şimdi de
Canım Multipla<3
Çok görecelidir, bence güzel bir araba tasarım olarak. Buna gelene kadar çirkin denebilecek çok araç var. Bununla birlikte C6 çirkin bir arabadır ona ısınmam mümkün değil herhalde.Üç yıldır kullanıyorum ben beğeniyorum fakat genelde çirkin olarak görüyorlar citroen c5![]()
![]()
Sizce?
Mobil
Lada Vega HB
![]()
Onu biraz guzel olsaydi ciddi ciddi almayi dusunmustum bu arabayiCidden çok çirkinsin..
Ekli dosyayı görüntüle 593
Bu arada Pontiac in Amerika daki telafuzunu bilen var mi?
Tek problem zaten önü hocam. O ızgara ve far tasarımı olmasaydı iyiydiOnu biraz guzel olsaydi ciddi ciddi almayi dusunmustum bu arabayi![]()
İyi de bu aynı bizim araba tabi resimdeki daha temiz. Bu forum altında görünce üzüldüm şahsenLada Vega HB
![]()