Yapma be tank gibilerEski şu kocaman amerikan arabalarının hepsi.

Yapma be tank gibilerEski şu kocaman amerikan arabalarının hepsi.
Valla hocam bana ne dense çirkin geliyorlar.Yapma be tank gibiler![]()
E tabii Fransızlarla tarzları farklıValla hocam bana ne dense çirkin geliyorlar.
Fransızların üstüne gül koklamam.E tabii Fransızlarla tarzları farklı![]()
Bilirim.Fransızların üstüne gül koklamam.![]()
Keşke Beetle yerine şu arabalar yaygın olsaydı.Renault 4 ler CV'ler...Bilirim.
Şimdi bunun tasarımına kötü diyenleri alalım... Ben beğeniyorum çünkü. Tüm detaylarında akıl dolu tasarlanmış bir araba.
Ekli dosyayı görüntüle 3650
Bence bu tasarım çok iyi rakiplerine göre baya değişik hoş.Hele makyajlısında arka farlara da el attılar çok daha güzel olmuştu.
Çok hoş bence, farları dönebilen bumuyduBilirim.
Şimdi bunun tasarımına kötü diyenleri alalım... Ben beğeniyorum çünkü. Tüm detaylarında akıl dolu tasarlanmış bir araba.
Citroen DS idi onlarÇok hoş bence, farları dönebilen bumuydu
DS'le SM gibi arabalar bir daha üretilmez üretilemez.Kim ne derse desin otomotiv dünyasının en fütüristik arabaları.Şuan günümüz deki otomobillerin yaptığı elektronik olayların çoğunu mekanik olarak hidrolikle yapıyorlardı.Böyle bir araba olabilir mi ya?Efsaneeeee
Çirkin arabalara geri dönersek...DS'le SM gibi arabalar bir daha üretilmez üretilemez.Kim ne derse desin otomotiv dünyasının en fütüristik arabaları.Şuan günümüz deki otomobillerin yaptığı elektronik olayların çoğunu mekanik olarak hidrolikle yapıyorlardı.Böyle bir araba olabilir mi ya?Efsaneeeee![]()
Valla şuan buna bile razıyım.Çirkin arabalara geri dönersek...
1979 model Commuta-Car diye bir şey tövbe yarabbi...
Ekli dosyayı görüntüle 3653
Araba bi kere yandan bakınca bugatti chiron.Bilirim.
Kendini aracını çirkin görmek?
Kendini aracını çirkin görmek?![]()
Saydığınız 3 arabayı da çok beğendiğim için forumda ciddi baskılara göğüs geriyorumÇirkin ama karakterli
Ben onun çirkinliğini seviyorum. Bir de klasik tasarım felsefesinden uzak ve çirkin diye tabir ettiğimiz bir çok model aslında çok fonksiyonel ve kullanışlı olabiliyor. Mesela kendi aracımın içine bindiğimde fanusun içindeki japon balığı gibi hissediyorum kendimi. Her yer kocaman kocaman cam. Twingo, Multipla felan da öyledir. Ferahtır, kullanırken sağı solu izlemek istersin keyif verir. Hasbelkader çekinerek almıştım ama şimdi satamıyorum =)
Saydığınız 3 arabayı da çok beğendiğim için forumda ciddi baskılara göğüs geriyorum![]()