ekranda gözükmüyo mu ondan da bakarızHareket sensoru bunlar icin guzel. Ekransiz olani almak daha mantikli ama.
ya ufacık ekran bende kullandım aynı bılgılerı telefondan gormek daha rahat birde bilindiğinin aksine mi band 2 nin 2 versiyonu var bırı beyaz arka ekranlı dıgerı yesıl aman dıkkat.ekranda gözükmüyo mu ondan da bakarız
Almıyorum ya zaten çok paraya ufacık ekran bende kullandım aynı bılgılerı telefondan gormek daha rahat birde bilindiğinin aksine mi band 2 nin 2 versiyonu var bırı beyaz arka ekranlı dıgerı yesıl aman dıkkat.
Geleli çok oldu da, zamanı yeni bulabildim fotoğraf için. Ölü pedalla beraber 25 dolara çok çok iyi kalitesi. Pisliğin kusuruna bakmayın.Aynısına bakıyordum, gelsin bi fotoğraf atarsın artık.
Fotoğraflar gözükmüyorGeleli çok oldu da, zamanı yeni bulabildim fotoğraf için. Ölü pedalla beraber 25 dolara çok çok iyi kalitesi. Pisliğin kusuruna bakmayın.
Bunun dışında anahtar kabı aldım yine Aliexpress'ten. Kalitesi fena değil ama anahtarı bayağı büyütüyor boyut olarak.
Bir de cam altı krom çıta aldım. Koyu renk arabaların olmazsa olmazı bana göre. Diğer türlü o bölge çok boş kalıyor.
Hocam cita yi nereden temin ettiniz peki birde fiyat alabilirmiyimGeleli çok oldu da, zamanı yeni bulabildim fotoğraf için. Ölü pedalla beraber 25 dolara çok çok iyi kalitesi. Pisliğin kusuruna bakmayın.
Bunun dışında anahtar kabı aldım yine Aliexpress'ten. Kalitesi fena değil ama anahtarı bayağı büyütüyor boyut olarak.
Bir de cam altı krom çıta aldım. Koyu renk arabaların olmazsa olmazı bana göre. Diğer türlü o bölge çok boş kalıyor.
Gittigidiyor'dan F20 başlığı altında aldım 50 liraya. Mazda için de aratırsanız bulabilirsiniz sanıyorum.Hocam cita yi nereden temin ettiniz peki birde fiyat alabilirmiyim
Bende sıkıntı yok, imgurdan attım ama, belki dns ya da vpn sıkıntısı vardır.Fotoğraflar gözükmüyor
Tamamdir cok tesekkur ettim bakayim bendeGittigidiyor'dan F20 başlığı altında aldım 50 liraya. Mazda için de aratırsanız bulabilirsiniz sanıyorum.
Bende sıkıntı yok, imgurdan attım ama, belki dns ya da vpn sıkıntısı vardır.
İlginç anahtar kabı gözüküyor diğerleri gözükmüyorGittigidiyor'dan F20 başlığı altında aldım 50 liraya. Mazda için de aratırsanız bulabilirsiniz sanıyorum.
Bende sıkıntı yok, imgurdan attım ama, belki dns ya da vpn sıkıntısı vardır.
Bende sikinti yokİlginç anahtar kabı gözüküyor diğerleri gözükmüyor
İlginç anahtar kabı gözüküyor diğerleri gözükmüyor
Eyvallah hocam, daha güzelleri sizlere nasip olsun.arabanızın rengi ne kadar güzelmiş maşallah maşallah
Zenginlikten olsa gerekBende sikinti yok