ya bende bunu almakla almamak arasındayım acaba tavsiye edermi ?Ben degil de
kardeşim şu ürünü aldı
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-band-2-akilli-bileklik-siyah-p-TELAKLMIBAND2
daha yeni aldı ürünü eline ulaşmadı amaya bende bunu almakla almamak arasındayım acaba tavsiye edermi ?
gelince yorumları bekliyorum bende düşünüyorum almayıdaha yeni aldı ürünü eline ulaşmadı ama
bana bile tavsiye ediyor
almadan önce de 1 hafta araştırmıştı zaten
pil ömrü ve kayış çeşitliligi bakımdan güzel
ayrıca ücretsiz uygulamasının yanında daha
detaylı bir uygulaması da var
ürün bir gelsin de iyice inceleyip kendi de
karalar buraya birşeyler
Ben net etmem vallaya bende bunu almakla almamak arasındayım acaba tavsiye edermi ?
Abi hic alma netdaha yeni aldı ürünü eline ulaşmadı ama
bana bile tavsiye ediyor
almadan önce de 1 hafta araştırmıştı zaten
pil ömrü ve kayış çeşitliligi bakımdan güzel
ayrıca ücretsiz uygulamasının yanında daha
detaylı bir uygulaması da var
ürün bir gelsin de iyice inceleyip kendi de
karalar buraya birşeyler
hocam tavsiye ediceğin başka ürün varmı bir saat alasım vardaBen net etmem valla
Kardesim seviyo boyle acayip urunleri teknoloji hastası bizde karısmıyoruzAbi hic alma net
Fiyat araligini alayimhocam tavsiye ediceğin başka ürün varmı bir saat alasım varda
Anladim hocam oyleyse sikinti yok ama bizlere pek gelmez o hevesini alsin hatta arada bizlerede sorsun daha komplike olanlarini tavsiye edelim onaKardesim seviyo boyle acayip urunleri teknoloji hastası bizde karısmıyoruz
bana da çok gerekli bir ürün gibi gelmedi ama dedigim gibi durum böyle
150-200 max diyelim abi birde ios kullnaıyorumFiyat araligini alayim
Mi band sadece bildirim gosterir icerik gostermez ha yapmani saglayan parali prog. Var ama kisa sureli gordun gordun mesaji okuyamadin gitti. O fiyatlara samsung gear fit 2 oneririm siddetle ama150-200 max diyelim abi birde ios kullnaıyorum
Bende bakınıyorum gelince yazard mısın ona göre bende alayımBen degil de
kardeşim şu ürünü aldı
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-band-2-akilli-bileklik-siyah-p-TELAKLMIBAND2
bende aynı şekildeyiya bende bunu almakla almamak arasındayım acaba tavsiye edermi ?
AlmaaaaBende bakınıyorum gelince yazard mısın ona göre bende alayım
bende aynı şekildeyi
Kardeşim kullanacak dedigim gibiBende bakınıyorum gelince yazard mısın ona göre bende alayım
bende aynı şekildeyi
hacı niye çok mu kötü değerleri okusa yeter bana işte nabız yürüyüş kaloriAlmaaaa
Hareket sensoru bunlar icin guzel. Ekransiz olani almak daha mantikli ama.hacı niye çok mu kötü değerleri okusa yeter bana işte nabız yürüyüş kalori