En Son Ne Aldınız?

1.4 16 Valf polo aldım 😊
9D2FE608-4AA8-490D-9E03-897238508A40.jpeg

Son düzenleme:
Xiaomi Red Mi Note 8 128gb
Kamu spotu : 16 GB telefon alınmaz, Huawei P9 lite 16gb hiç alınmaz. Galaxy S3'ü 4.5 yıl kullandım, bu telefonu 2 yıl.

yıllar sonra eve İnternet aldık, netspeed diye bir firmadan. 50 GB kotalı, kotayı aşınca GB başına 50kr koyuyor, 66 lira olunca duruyor. hız sabit 16 mbps. bugün bağlandı, gayet memnunum
edit: internet durmuyor, faturanın fiyatı duruyor

Malum evde 3 öğrenci olunca 5-6 yıldır yatan yazıcıyı faaliyete aldık ve bunun için toner sipariş ettim.
Piyasadan bir hayli ucuz olduğu için endişeliydim salatalık çıkar diye ancak gayet güzel 1-2 defa tam oturtamadığımdan sanırım sıkıştı ama 20 sayfa civarı çıktı aldım problem yok. Dolum yaptırmaktan çok daha ucuza geldi sıfır çipli olarak. Bu arada yazıcı modeli HP CP1025, CE310a toner seti yerine alabilirsiniz.
Bir de kağıt aldık tabi:

Taunusa subap tuş takımı aldım. piyasada horoz diye geçiyor, aşınmış parça şak şak şak subap sesine benzer bir ses çıkmasına neden oluyor ve kafa utuluyor. piyasada 200 220 lira arası Antalya Yeni sanayi oto benliden özel indirimle 150 ye aldım. pazartesi de taktirir bi subap ayarına girer çıkarız salıya canavara kavuşuruz en geç