1 milyon km olmasına 200 bin kalmış,az daha sık dişini fiat belki 1 milyonda anahtarlık ve paspas takımı verir sanaalbea ön disk takım ön balata takim arka balata takım arka merkezler ve ana fren merkezi. battık bu ay
hahahahha1 milyon km olmasına 200 bin kalmış,az daha sık dişini fiat belki 1 milyonda anahtarlık ve paspas takımı verir sana
Dun duvara vurdum allahtan bozulmadi 500 kusur olmus . Pro versiyonu icin daha pahali sanirim . Sendeki noldu yavDualShock 4'ü tamir edelim derken kontak filmi bozduk.
Dolayısıyla 50 TL değerinde Dualshock 4 yedek parçası satın aldım.
İnşallah tamir ederiz de 450 TL'lik olmayız
R2 kendi kendine basıyordu tamir edelim derken işler sarpasardıDun duvara vurdum allahtan bozulmadi 500 kusur olmus . Pro versiyonu icin daha pahali sanirim . Sendeki noldu yav
Böyle parçaları nerden buluyorsun? Yaşadığım şehirde böyle detay elektronik malzemesi satan ve tamir eden birisi bulamadım ya.DualShock 4'ü tamir edelim derken kontak filmi bozduk.
Dolayısıyla 50 TL değerinde Dualshock 4 yedek parçası satın aldım.
İnşallah tamir ederiz de 450 TL'lik olmayız
İnternete parça kodlarını yazıyorum. Çok spesifik bazı parçalar yok. Mesela arka kapağın içinde siyah bir yapışkan malzeme var kartın pinlerini destekleyen o yok.Böyle parçaları nerden buluyorsun? Yaşadığım şehirde böyle detay elektronik malzemesi satan ve tamir eden birisi bulamadım ya.
Gecmis olsunR2 kendi kendine basıyordu tamir edelim derken işler sarpasardı