En Son Ne Aldınız?

3 gün önce kurduk. bugün gidip bakacağım gaz çıkışı başlamış mı :)

3 gün önce kurduk. bugün gidip bakacağım gaz çıkışı başlamış mı :)

vergi sistemi sayesinde herkes kimyager oldu :D

Orjinal köpekbalığı anten.clio 4 için.
Mikrofiber bez (açıklaması şöyle:WOOLLY ULTRA İLE ARAÇ KURULARKEN HAVLU YÜZEYİNDEKİ SUYU SIKMA İHTİYAÇI DUYMAZSINIZ ÇÜNKÜ WOOLLY ULTRA HAVLU'NUN YÜZEYİNİ BİR ARAÇ ÜZERİNDEKİ SU İLE ISLATAMAZSINIZ)
Anahtarlık

Orjinal köpekbalığı anten.clio 4 için.
Mikrofiber bez (açıklaması şöyle:WOOLLY ULTRA İLE ARAÇ KURULARKEN HAVLU YÜZEYİNDEKİ SUYU SIKMA İHTİYAÇI DUYMAZSINIZ ÇÜNKÜ WOOLLY ULTRA HAVLU'NUN YÜZEYİNİ BİR ARAÇ ÜZERİNDEKİ SU İLE ISLATAMAZSINIZ)
Anahtarlık

135 liralık ürünün tanıtım iyiymiş :d

Hasan bey
Anteni kaç liraya aldınız ve montajı kolay mı ? Bende de clio4 var almayı düşünüyorum.
Çekim gücü nasıl ?

Hasan bey
Anteni kaç liraya aldınız ve montajı kolay mı ? Bende de clio4 var almayı düşünüyorum.
Çekim gücü nasıl ?
Normal antenin 2 katı iyi diye biliyorum.orjinal reno ürünü.Tavan sökülüp eski anten tertibatı sağ c sütununa kadar sökülüp bu yerleştiriliyor.kampanya vardı clio Turkey facebook hesabında 100 liraya aldım.ama şu an kaldımı bilmiyorum.
Edit:şu an 290 tl olmuş yine

Son düzenleme:
Sonunda sanırım arabanın havalındırma ızgarasına uyan ve kocaman olmayan bir magnetli telefon tutacağı sipariş ettim. Yarın gelince bakacağım. İnşallah bu kez doğru tutacağı bulmuşumdur. Mercedes sağolsun öyle kokpit tasarımları yapıyor ki telefon tutacağı koymak imkansıza yakın. Bakalım nasıl olacak bu?

D9FFB9BC-6A6C-4AB3-9B4B-67628A446672.jpeg

Bunun dışında bir de klasik Mercedes logolu anahtarlık sipariş ettim. Heyecanla bekliyorum kendisini 😊