Hatay sandık içi protein tozu yapıyordu abi ondan yapsaydın150 lira bayilsak da Protein candir..
Ekli dosyayı görüntüle 28661
Hatay sandık içi protein tozu yapıyordu abi ondan yapsaydın150 lira bayilsak da Protein candir..
Ekli dosyayı görüntüle 28661
Onunkinin sindirimi çabuk değil, üstelik amino asit içeriği de yok. Salt protein tozu olarak bakılacaksa evde yapılabilir onunki gibi ashdhasHatay sandık içi protein tozu yapıyordu abi ondan yapsaydın
Orjinal köpekbalığı anten.clio 4 için.
Mikrofiber bez (açıklaması şöyle:WOOLLY ULTRA İLE ARAÇ KURULARKEN HAVLU YÜZEYİNDEKİ SUYU SIKMA İHTİYAÇI DUYMAZSINIZ ÇÜNKÜ WOOLLY ULTRA HAVLU'NUN YÜZEYİNİ BİR ARAÇ ÜZERİNDEKİ SU İLE ISLATAMAZSINIZ)
Anahtarlık
İngiltereden 2 tane wax (araba için)
Aynen krdşm kraliçeden rica ettim kargoladı sağolsun“İngiltereden”
Kraliçe bize çalışıyor ingiltere aslında türklerinAynen krdşm kraliçeden rica ettim kargoladı sağolsun
Normal antenin 2 katı iyi diye biliyorum.orjinal reno ürünü.Tavan sökülüp eski anten tertibatı sağ c sütununa kadar sökülüp bu yerleştiriliyor.kampanya vardı clio Turkey facebook hesabında 100 liraya aldım.ama şu an kaldımı bilmiyorum.
Edit:şu an 290 tl olmuş yine
Şıkır şıkır olacak makineShell Antifiriz
5 Litre saf su
Motul 8100 5w30 motor yağı
Hava Filtresi
Yağ Filtresi
Yakıt Filtresi
Karbonlu Polen Filtresi
Total 500 e yakın tuttu. Triger, devridaim ve termostat alacağım sonra direkt bakıma..
Malzemelerin hepsi orijinal sadece yakıt filtresi ufi marka bulabildim. Orijinali ile olmazsa sonraki bakımda değiştireceğim.
Valla bu gidişle öyle olacak hem bakım yapacak bir şeyi kalmıyor, hemde bu fiyatlar ile yeni araba..Şıkır şıkır olacak makine
Böyle 4 tane daha arabaAlışveriş arabası ve yer döşemesi hariç fotoğrafta gözüken her şeyi aldım. +240 ₺'lik benzin
Ekli dosyayı görüntüle 28659
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Gear S3 Frontier kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. Sizce değiştirmeye değer mi?Samsung Galaxy Watch 3,Sennheiser HD 350 bt