En Son Ne Aldınız?

ütü arıyorum ama alamıyorum, dipsiz kuyu, var mıdır yakın zamanda alan, memnun olan, kazanlı tip?

ben 2 yıl kadar oldu bu ürünü alalı. Vestel almam aldırmam normalde eşim almış benim aldırmayacağımı bildiği için :) Parasının hakkını vermeyen bir ürün. Çok çabuk suyunu bitiriyor, doğru dürüstte kırışık açmıyor. Çoğunlukla philipsin düz ütüsünü kullanmaya devam ediyor. Ne al bilmem de Vestel alma diyebilirim tahatlıkla 👍

o, ama arabayı stage 2 yükleyerek pek iyi etmemiş :) Sıkıntı yok ama, biniyoruz.
i bassat olsaydı inanacaktım.
Tefal kazansız kullanıyoruz. Epey memnunuz.

muhtemelen tefal alacağım.

Philips düşünüyoruz anneme,zaten yıllardır tanksız Philips kullanıyordu.Marka olarak baya kaliteli buluyorum ütüler arasında,kendini kanıtlamış bir markadır.

philipsler kağıt üstünde epey yetenekli, üst seviyelerinde memnuniyette çok ama orta hallilerde akıllı taban sürekli kendini korumaya alıyormuş.

Xiaominin de böyle bir ütü modeli var kablosuz olarak kullanılabilen. Ne kadar iyidir bilemiyorum fakat çeşit olarak belirtmek istedim.

xiaomi ile alakası yok gibi,fason ürettiriyor muhtemelen.

ben 2 yıl kadar oldu bu ürünü alalı. Vestel almam aldırmam normalde eşim almış benim aldırmayacağımı bildiği için :) Parasının hakkını vermeyen bir ürün. Çok çabuk suyunu bitiriyor, doğru dürüstte kırışık açmıyor. Çoğunlukla philipsin düz ütüsünü kullanmaya devam ediyor. Ne al bilmem de Vestel alma diyebilirim tahatlıkla 👍

vestel ile hiç aram yoktur zaten :) almayı düşüneceğim son marka olur

ütü arıyorum ama alamıyorum, dipsiz kuyu, var mıdır yakın zamanda alan, memnun olan, kazanlı tip?
Philips PerfectCare Elite Plus kullanıyoruz.

Butcemiz buna yetmiyordu, bir versiyon altini alacaktik ama Philips te nedense ara sürümler memnuniyet açısından hep kötü oluyor o yüzden zorlayıp en üstünü aldık.

Biz aldığımız dönem fiyat şimdiki kadar değildi tabi. Çok memnunuz muhteşem bir makine, elektrik çok tüketiyordur kesin ölçüm yapmadık ama suyu çok kullaniyor onu gözlemledik.

Philips’in ara surumleri yerine Tefal modellerini öneririm.

4 senelik lightning kabloların artık veda zamanı gelmiş geçiyordu , orijinali hala sağlam dursada yine aynı anda alınan arabada ve seyahatlerimde kullandığım spigen ömrünü bitirdi , 2 adet ttec alumicable lightning aldım bakalım ne kadar dayanacaklar :)

Philips PerfectCare Elite Plus kullanıyoruz.

Butcemiz buna yetmiyordu, bir versiyon altini alacaktik ama Philips te nedense ara sürümler memnuniyet açısından hep kötü oluyor o yüzden zorlayıp en üstünü aldık.

Biz aldığımız dönem fiyat şimdiki kadar değildi tabi. Çok memnunuz muhteşem bir makine, elektrik çok tüketiyordur kesin ölçüm yapmadık ama suyu çok kullaniyor onu gözlemledik.

Philips’in ara surumleri yerine Tefal modellerini öneririm.
ben de tefal aldım. Dediğin gibi ara modellerdeki şikayetler, garanti biter bitmez oluşan arıza yorumları soğuttu. Mağazaya gittim, orada da inceledim, kazanlı ütünün kafası hafif olur normalde, orta segment (1500 TL bandında yine) cihazların kafaları da ağır, plastikler çapaklı, kalitesiz hissettirdi.

şu modeli yarı fiyatına farklı bir kanaldan çözdük, @Basri Amca sağolsun :)

TV'de de tercihim bu oldu :

Hayırlı olsun umarım güle güle kullanırsın. Kanallar bizden sorulur :)

Hepsiburada üzerinden sipariş verdim. Satıcı Cleanpeks, sitesinde yazana göre Mobil'in Türkiye dağıtıcısı. Siparişten dokuz saat sonra ürünü kargoya verdiler, bir de 2020 yağı gelirse her şey tamamdır.

Antalya sanayisinde bir yağcıdan aynı yağ için fiyat aldım, 360 lira dedi yamyamlar. İnternet olmadığı zamanlar ne itelemiş demek ki bunlar bize.

IMG_20200910_145439.jpg

2 x el arabası tekerleği
40 çuval, sadece çuval
Bir sürü süt, yoğurt, sosis. Yeni doğurmuş annemizi besliyoruz. 🐶
Silikonlu CamSil. Arabayı karanlıkta yıkadım, sonucu sabah göreceğiz :D
1/2 parmak T boru bağlantısı

Son düzenleme:
Hepsiburada üzerinden sipariş verdim. Satıcı Cleanpeks, sitesinde yazana göre Mobil'in Türkiye dağıtıcısı. Siparişten dokuz saat sonra ürünü kargoya verdiler, bir de 2020 yağı gelirse her şey tamamdır.

Antalya sanayisinde bir yağcıdan aynı yağ için fiyat aldım, 360 lira dedi yamyamlar. İnternet olmadığı zamanlar ne itelemiş demek ki bunlar bize.

Ekli dosyayı görüntüle 29092

Yağa ek olarak;
- 1.5 Crdi için Bosch filtre seti (hava, yağ, mazot, polen) = 250 TL
- Würth motor iç temizleyici = 60 TL

0817dc6d-b87e-479d-bb60-795cfc8171d3.jpg