275 liralık benzin
Çikolata dolgulu lokum (Afyondan geçerken almamazlık olmazdı )
Manda kaymağı
Çikolata dolgulu lokum (Afyondan geçerken almamazlık olmazdı )
Manda kaymağı
300 liradan aşağı değildir diye bekliyordum.Ekli dosyayı görüntüle 29735Michelin MC12290 99PSI Dijital Lastik Basınç Ölçer
Açıklama:• Doğru lastik basıncı, lastiklerin ömrünü uzatmaya, yakıt verimliliğini artırmaya ve yolda güvenliği sağlamaya yardımcı olur. • Michelin MC12290, lastik basıncını düzenli olarak kontrol etmek isteyenler için güvenilir bir seçenek olabilir.• Güvenli bir sürüş ve düşük yakıt tüketimi...www.bauhaus.com.tr
Sadece basınç ölçmesi için bu bile fazla bence :d300 liradan aşağı değildir diye bekliyordum.
Son zamanlarda alıpta memnun kaldığımız şeylerin başında şu şarjlı damacana pompası geliyor. Hanım almış ilk tepkim "ne gerek vardı" oldu ama kullandıkça 1 damla bile suyu sağa sola saçmaması ne kadar işe yarar bir alet olduğunu kanıtladı. Alın, aldırın LİNK
Ben de çok baktım ama araştırıp yorumları okuyunca vazgeçtim, jilet gibi tıraş edip hiç tahriş etmeyen bir makine icad ederlerse pahalı da olsa paraya kıyıp alırım.Philips üç başlı tıraş makinesi.
Ara ara almayı düşünür sonunda "ne gerek var" deyip almazdım, geçen hafta aldım. Gerek olmadığını teyit etmiş oldum. Tıraş bıçağı en iyisi.
Ben de çok baktım ama araştırıp yorumları okuyunca vazgeçtim, jilet gibi tıraş edip hiç tahriş etmeyen bir makine icad ederlerse pahalı da olsa paraya kıyıp alırım.
Philips'in bu kadar pratik olmayan yine oynar başlıklı üç bıçaklı mavilerinden bi makinesi var bende. Bir süre ısrar ederek cildi makineye alıştırmak gerekiyor. O zamana kadar deneyimi vasatın altında kalıyor. Ben bir dönem alıştırmıştım ve memnun kalıyordum. Şimdi ise kafayı kazıttım, kelimin günlük traşını yapıyorum, sakaldaki performansına göre daha memnunumAldığım makine Philips s1223/41. Kullanıcı yorumlarını okudum kullanan herkes çok memnun, tahriş sorunu yazan da olmamış. Bende de ne yaparsam yapayım tahriş olmadı. Ama boyun kısmını istediğim gibi kesmiyor. Makineden pratiklik bekliyorum doğal olarak. Sabunlayıp jiletle tıraş olmak daha hızlı tamamlanıyor.
Yalnız bu makineyi hep kuru denedim, ıslak tıraş imkânı da var onu daha denemedim, belki öyle daha iyi sonuç verir. Denedikten sonra güncellerim.