Kardeşim ph nötr çift kova şampuanın artık yok, unut onu yok alsjkfhnaşlskjfdşslakjf1ltr ph nötr çift kova şampuanı
1ltr 3d final touch hızlı cila
Kardeşim ph nötr çift kova şampuanın artık yok, unut onu yok alsjkfhnaşlskjfdşslakjf1ltr ph nötr çift kova şampuanı
1ltr 3d final touch hızlı cila
HaydaaaaaaKardeşim ph nötr çift kova şampuanın artık yok, unut onu yok alsjkfhnaşlskjfdşslakjf
Kalorifer grubu nasıldır bilmiyorum ama bizim S40 grubunda birisi, herhangi bir sorunu olmayan orjinal yağ soğutucusunu artık eskidiği için ustanın tavsiyesiyle kale marka ile değiştirdi. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene geçmeden içten patlayıp yağa su karıştırdı. Garantiden değiştirdiler yine kale marka ile, o da patladı .Kale de iyidir ya
4 KOLİ SÜT3 kg köpek maması
3 koli süt (evet kilo değil koli. bebeler çok fena içiyor)
...
Aaaa buralarda bir euro 4 1.6 tdci kokusu aldım aşlsdkfjslgkjsgşlsiPad 8. nesil ve kılıfı,camı,250 liralık v power,type c to type c kablo,usb to type c dönüştürücü,würth benzin enjektör temizleyici.
Merak ettiğim ve almayı düşündüğüm bir tablet içinden şarj adatörü çıkıyor mu ?iPad 8. nesil ve kılıfı,camı,250 liralık v power,type c to type c kablo,usb to type c dönüştürücü,würth benzin enjektör temizleyici.
Merak ettiğim ve almayı düşündüğüm bir tablet içinden şarj adatörü çıkıyor mu ?
Merak ettiğim ve almayı düşündüğüm bir tablet içinden şarj adatörü çıkıyor mu ?
Yalnız bu bayağı ucuza gelmiş heEkli dosyayı görüntüle 30222
Trendyol'dan 300 liraya aldım. Normal fiyatı piyasada 460-480 civarında. Faturayı ucuz versiyon olarak kesince kesin hatalı yollayacaklar demiştim ama trendyol aradaki hata farkını kapatmış. İlk defa şaşırttılar.
Aldığım makine Philips s1223/41. Kullanıcı yorumlarını okudum kullanan herkes çok memnun, tahriş sorunu yazan da olmamış. Bende de ne yaparsam yapayım tahriş olmadı. Ama boyun kısmını istediğim gibi kesmiyor. Makineden pratiklik bekliyorum doğal olarak. Sabunlayıp jiletle tıraş olmak daha hızlı tamamlanıyor.
Yalnız bu makineyi hep kuru denedim, ıslak tıraş imkânı da var onu daha denemedim, belki öyle daha iyi sonuç verir. Denedikten sonra güncellerim.
Maşaallah canlara Uzun yıllar muhabbet kuşu baktım bende. Tekrar istiyorum sahiplenmeyi ama öldüklerinde o kadar üzülüyorum ki cesaret edemiyorum o yüzden. Belki bir gün tekrar sahiplenirim bakalım.Ekli dosyayı görüntüle 30250
Bu iki güzel arkadaşı sahiplendim.Çok şirinler yahu. ☺