- Osram Night Breaker Silver H4
- Osram Cool Blue Intense W5W T10
- Osram Sofit C5W 36MM
(Toptan aydınlatma yenileme.)
- Osram Cool Blue Intense W5W T10
- Osram Sofit C5W 36MM
(Toptan aydınlatma yenileme.)
Şahsen beni pek sarmıyor, böyle şerbetli hafif ılık baklava hele ki antepte yiyor isem enfesssabi bu soğuk baklava nasıl oluyor övenlerde var vasat bulanlarda
Fışkiye motorunu bidaha aldım, şehitkamilli abimiz yanlış yollamış1 takım sis farı
Osram night breaker silver
Cam su fışkiye motoru
Logolu anektarlık
Finish 60x2 tablet
Kakaolu sütlü bişey oluyo bende adliyede stajda yediydim halâ unutamıyom tadını.. Sütlü bitterdi galibaabi bu soğuk baklava nasıl oluyor övenlerde var vasat bulanlarda
Hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım. Artık legalsin gardaşım.Temmuz başından beri kursuyla, dersiyle, sınavıyla her aşaması aşırı aksiliklerle geçen 4 aylık sürecin sonunda Ehliyet!
Eyvallah olduk bakalım legal dün nüfustan eve geçerken gözlerim istemsizce polis arıyordu hala alışamadımHayırlı uğurlu olsun hadi bakalım. Artık legalsin gardaşım.
Hayırlı olsun, beni aldığm haftasonu çevirmişlerdiEyvallah olduk bakalım legal dün nüfustan eve geçerken gözlerim istemsizce polis arıyordu hala alışamadım
Çok Teşekkürler Siftah ne zaman olacak merakla bekliyorum ben de Yaş henüz küçük olsa da sanırım biraz büyük gösteriyorum kimse fark etmiyor, nüfustaki adam da kimliği vermeden önce sordu ilk mi yenileme mi diyeHayırlı olsun, beni aldığm haftasonu çevirmişlerdi
Tadı baya iyiKumkuat ağacı aldım eve. Umarım yaşatırız. Üzerinde 42 tane meyve varEkli dosyayı görüntüle 31248Ekli dosyayı görüntüle 31248