@Basri Amca ile birlikte csgo da EZ4ENCE Soundtrack kit'ini aldık
Accentin anahtarı aşırı deforme olduğu için 2 adet kap aldım
20 liralık yakıtın güdolması kaç sn sürdü? Ben geçen ellilik aldım dk sürmedi.7 gündür ses soluk yok yakıtta hadi bakalım...
Ha 20 TL motorin aldım bp ultimate
Five seven skinini satınca beleşe geldi güzel oldu,
Zaman ayarlı link
Her şey çok hızlıydı anlayamadım20 liralık yakıtın güdolması kaç sn sürdü? Ben geçen ellilik aldım dk sürmedi.
Easy gameDinlemekten nefret ettiğimiz müzik için para verilmiş. İyice Rus bebelere döndünüz
Ez vacEasy game
Beni de yaz oraya beni de
Oooh mis mis, arayüzü falan epey kullanışlı. Benim hoşuma gitti açıkçası. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak gücü.Beni de yaz oraya beni de
Ekli dosyayı görüntüle 32029
Şu ana kadar iyiyiz. Açıkçası sadece müzikte denedim. Ama bildiğim kadarıyla usb girişi 2.0. Yani 4K çözünürlükte filan sıkıntı çıkabilir.Oooh mis mis, arayüzü falan epey kullanışlı. Benim hoşuma gitti açıkçası. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak gücü.
Ortak medya sunucusunu da en kısa zamanda deneyeceğim. Verimli çalışıyor mu ?
Kutunun üzerine kocaman 4K video yazmışlar bakıyım, ben 4k olmasa bile yakın bir şey denemeyi düşünüyorum.Şu ana kadar iyiyiz. Açıkçası sadece müzikte denedim. Ama bildiğim kadarıyla usb girişi 2.0. Yani 4K çözünürlükte filan sıkıntı çıkabilir.
Eğer ethernet veya wifi üzerinden DLNA sunucusu bağlanırsa hiç sıkıntı olmaz. Ben 2.5" 5400rpm laptop çıkması hdd'yi kutuya takıp cihaz üstündeki usb girişinden onu bağladımKutunun üzerine kocaman 4K video yazmışlar bakıyım, ben 4k olmasa bile yakın bir şey denemeyi düşünüyorum.