tiktakta kiralama için belirli bir bakiye yüklemen lazım mı tam anlayamadım o yüzden kiralama yapmadım yoksa moov gibi miTiktaktan Astra K 2020 1.5 D otomatik kiraladım,önceki kiralayan sağolsun mazot atmadığı için 10 dk benzinlikte oyalandım.80 liraya 50 km yol geldim(çekmeköy-tuzla),oldukça memnun kaldım.
Accent'e 200 liralık V Power benzin(Astranın 300 torkunu iliklerime kadar hissedince buna benzin atasım gelmedi ama el mahkûm...)
tiktakta kiralama için belirli bir bakiye yüklemen lazım mı tam anlayamadım o yüzden kiralama yapmadım yoksa moov gibi mi
Moov ve tiktakı özetleyecek olursak trafik için moov az süre yüksek km için tiktak diyebiliriz.Lazım değil,direkt kredi kartını girip kiralama yapabiliyorsunuz,provizyon çekiyor.Kiralama bitiminde de ücreti çekiyor.İsterseniz para yükleyebiliyorsunuz şu anda 1000 ve 2000 liralık paketler var,o şekilde ön yükleme yapabiliyorsunuz,kazancınız ekstra puan yönünde oluyor.Moov'dan daha kârlı oldu benim için,çekmeköy-tuzla arası yaklaşık 50 km,moovda en ucuz clio ile yolculuk yaparsanız 15dk için 5km veriyor sonrasında km başı 1,60tl kesiyor,45 dk da gideceğinizi varsayarsak 40 lira+ekstra km aşım ücreti olarak 35x1,6 dan 56 lira yapar,totalde 96 liraya manuel clioyla gidebiliyoruz yani.Tiktakta manuel clioyla gitmiş olsaydım 45 liraya gidecektim ortalama,bu da avantajını gösterir.En büyük avantajı ilk 200 km bedava olması,sadece dk için para ödüyorsunuz,bu da çekmeköy-tuzla arasını özellikle ucuz araçla çok makûl yapıyor,ben yakın olduğu için mecbur astra kiraladım memnunda kaldım.Özetle sistem bu şekilde,tavsiye ederim.
Moov ve tiktakı özetleyecek olursak trafik için moov az süre yüksek km için tiktak diyebiliriz.
https://www.hepsiburada.com/benks-c...arac-ici-3-a-hizli-sarj-siyah-p-HBV000011UOP0 araç içine kesinlikle hızlı şarj gerekiyordu,bunu tercih ettim.
elle ovşalayarak cila atma keyfisi
elle ovşalayarak cila atma keyfisi