En Son Ne Aldınız?

Black&Decker Cs 1835 elektrikli testere

Dijital davulum için Roland OP-TD1C zil

Fender FA-125CE akustik gitar

2 kutu würth enjektör temizleyici
Kullanmadığınız dönemde testerenin yağını boşaltmanı tavsiye ederim. Zamanla tıkanıklık yapar.

Gitar kesik kasa mı yoksa normal mi?

Kullanmadığınız dönemde testerenin yağını boşaltmanı tavsiye ederim. Zamanla tıkanıklık yapar.

Gitar kesik kasa mı yoksa normal mi?

Kesik kasa tabirini ilk defa duydum,muhtemelen öyledir.Teşekkür ederim söylerim bizimkilere testereyi :)

Blitzwolf Bw-Fye7 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık (Yurt Dışından) + 50tl Vergi, 35 tl kargo ücreti çıkıyor.

Özellikler
Marka: Blitzwolf
Model: BW-FYE7
Siyah renk
Aşınma Tipi: Kulak içi
Malzeme: PC + ABS
Net Ağırlık ( 5g)

***2 gündür yoğun kullanıyorum, sporda(7k koşu) bırakın düşmeyi hafif kayma bile yapmadı.
Sanırım bu fiyata alınabilcek en iyi bas-tiz dengesi sunan kulaklık. 3 saat şarj süresinden fazlası var. 10 m belirtilmiş ama 15-20m ye kadar 1-2 duvardan başarılı şekilde çekime devam ediyor. Benim gibi spor ağırlıklı düşünenler için gerçekten üst düzey kulaklık.

LİNK

Andoutdoor CP306 Kupa, Unisex, Kırmızı, 0.4 L

Malum pandemiden dolayı çalışma ortamında sıcak çay/kahve sıkıntısı had safhada. Bugün amazon prime indiriminde 19,89a görünce hemen aldım. Bu kupalar dahi 50-60 tl fiyatlara gitmiş. Bu fiyata bulunca kaçırmadım.

LİNK

Kesik kasa tabirini ilk defa duydum,muhtemelen öyledir.Teşekkür ederim söylerim bizimkilere testereyi :)
Bildiğim ismi o ama farklı bir ismi de varsa düzelt :)
Klavyenin aşağısına erişmek için bir tarafı oyuk oluyor ya onu kastetmiştim. O şekilde mi yoksa simetrik mi onu sormuştum =)
Görsel de yükleyemiyorum ki, yine sorun oldu forumda. :/

Selamlar en son aldigim arac asagida, tabi Turkiye sartlarinda buna sahip olmak biraz zor benim icin ama artik 2-3 sene beraberiz.
Standart e92 m3 manuel
126214479_10158208274993705_496990323296910552_o.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bildiğim ismi o ama farklı bir ismi de varsa düzelt :)
Klavyenin aşağısına erişmek için bir tarafı oyuk oluyor ya onu kastetmiştim. O şekilde mi yoksa simetrik mi onu sormuştum =)
Görsel de yükleyemiyorum ki, yine sorun oldu forumda. :/

Hah anladım aynen o şekilde,bir tarafı kesik.