2000 lira para bulmam gerekiyor ehliyet için kara kara düşünüyorumKnk ne şanslısın yaa
2000 lira para bulmam gerekiyor ehliyet için kara kara düşünüyorumKnk ne şanslısın yaa
Halledersin @d_yenilmez , Taunus hayırlı uğurlu olsun ufacık bir fotoğraf da olsa ben beğendim orijinal duruyor, off be arkadan itiş manuel 2.0 amanın boo ben kaçar...Çok yakar diye de dert etme 12-15 litre LPG yaksa km başına 30-40 kuruşlarda gezersin @alfhonso bu konuda daha kaliteli bilgi verir.2000 lira para bulmam gerekiyor ehliyet için kara kara düşünüyorum
Otostop çektiğimiz doğanlarla olan muhabbetlerde de konuştuğumuz şey 40 45kr yakittan bahsediyorlar. 35 40 yakarsak oğluma helal olsunHalledersin @d_yenilmez , Taunus hayırlı uğurlu olsun ufacık bir fotoğraf da olsa ben beğendim orijinal duruyor, off be arkadan itiş manuel 2.0 amanın boo ben kaçar...Çok yakar diye de dert etme 12-15 litre LPG yaksa km başına 30-40 kuruşlarda gezersin @alfhonso bu konuda daha kaliteli bilgi verir.
Ön farlar kare olunca1.6 çift kare olunca 2.0 olmuyor mu yavBu arada hidrolik direksiyonumuz ve ön iki cam otomatigimiz var. Ön farlar kare yani 90 öncesi model onun dışında bilmiyorum. Gts miyiz gls mi
Bildiğim kadarıyla GTS'ler ya da yeni kasa(makyajlı) olanlar çift far diğerleri eski kasa GLS diye biliyorum ama net bir bilgim yok tek bildiğim 101 BG 1100 kg civarında oldukları ve tek farlıların daha iyi göründükleri.Bu arada hidrolik direksiyonumuz ve ön iki cam otomatigimiz var. Ön farlar kare yani 90 öncesi model onun dışında bilmiyorum. Gts miyiz gls mi
Mi 5x mi cıktı ya.. Biz daha S deyiz..Xiaomi Mi 5x aldım 2 tane. Çin'de yaşayan arkadaş sahibi olmak güzel bişeymiş.
A1'in Çin versiyonu. Global rom bile yok daha resmi olarak.Mi 5x mi cıktı ya.. Biz daha S deyiz..
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırlı uğurlu olması dileğiyle...Sanırım taunus aldım 2.0 4 silindir
Almasan da bişey olmazdı kanka özenme şu toyotaya bişey olmuyorCorollaya cam suyu ve distile su aldım.
Bn de mentollü çikolata aldm yedm beleşePortakal suyu, nescafe ve çikolata aldım.