En Son Ne Aldınız?

zJjjl9.jpg

Babamın corolla(öndeki) ve benim arabanın lastiklere nitrojen bastırmaya gittik.Kışın ani hava değişikliklerinde lastik içi basıncı değişmesin diye.Bir de corollaya kışlık lastik almaya karar verdik.2 hafta sonra Bursa-Adapazarı gelicem onun için

Son düzenleme:
zJjjl9.jpg

Babamın corolla(öndeki) ve benim arabanın lastiklere nitrojen bastırmaya gittik.Kışın ani hava değişikliklerinde lastik içi basıncı değişmesin diye.Bir de corollaya kışlık lastik almaya karar verdik.2 hafta sonra Bursa-Adapazarı gelicem onun için
Vazgeçildi pirelli all seasonlar takılıcak bugün.

Bosch Aeroeco silecek aldım tanesi 13.90dı sanırım(kozyatağı bauhaus). Daha önce valeo almıştım daha kaliteliydi fakat senede bir değiştirdikten sonra ne gerek var dedim. Sesli çalışıyor ve bazen hafif iz bırakıyor iyi mi yaptım bilemedim.

Bosch Aeroeco silecek aldım tanesi 13.90dı sanırım(kozyatağı bauhaus). Daha önce valeo almıştım daha kaliteliydi fakat senede bir değiştirdikten sonra ne gerek var dedim. Sesli çalışıyor ve bazen hafif iz bırakıyor iyi mi yaptım bilemedim.
Bosch Aeroeco beni 1yıl götürdü. Kışın iyiydi de, yaz sıcağında bozuldu. fiyatı iyi, bozulana kadar gayet başarılıdır. Güle güle kullanın.

Bosch Aeroeco beni 1yıl götürdü. Kışın iyiydi de, yaz sıcağında bozuldu. fiyatı iyi, bozulana kadar gayet başarılıdır. Güle güle kullanın.
Hocam zaten önceki sayfada aldığınızı görünce dedim forumdan biri alıyorsa ne yaptığını biliyordur içim rahat aldım:). Siz de güle güle kullanın.

Brother MFC-1811 çok işlevli yazıcı (tarama, kopyalama, faks).
4,5 ay oldu alalı, biraz kullanıp yazayım dedim. Memnunuz, zaman zaman yoğun kullanıldı bir kaç toner bitirdik. Bundan önce Brother MFC-7420 vardı, 13-14 yıl kadar kullandık drum ($112+KDV) ve toner ($70+KDV) bitince mecburen değiştirmek durumunda kaldık. Eski makinenin drum+toner giderinden daha ucuza geldi. Bundaki tonerin fiyatıda daha uygun (75TL) -eskisinin toneri 2500 syf idi bunun 1000 syf ama yine de daha uygun-. Geçmişten beri Brother ürünü kullanırız, evde 90'ların başından kalma elektrikli daktilo var uzun süredir kullanılmıyor ama hâlâ çalışıyor.
https://www.webdenal.com/brother-mfc-1811_607501.html

Şöyle bir eksisi var, gün içinde çok yoğun kullanacak kişilere uymayabilir. Makine ısındıktan sonra hızlı yazım işlemini kesip yavaş yazmaya başlıyor (yazdırma hızı 3'te 1 oranına düşüyor). O tip kullanımlar için profesyonel makineler öneriliyor zaten,kırtasiye vb. yerlerde olan büyük boy makineler.

Bir süredir hiç memnun değilim. Toner yarı yarıya doluyken bile harfleri koyu yazdırmıyor, hafif bir siliklik var. Kağıdı bazen kenarda siyah çizgili çıkarıyor. Yazdırdığım kağıtların tamamında siyah noktalar oluyor. Daha kaç aylık makine, drum ömrü %65-70 aralığındaydı son baktığımda, kaçıncı toneri hatırlamıyorum ama hepsi kutulu orijinal brother marka aldık. Neden böyle oldu anlamadım. Servise götürmeyi düşünüyorum.
@Kim?

Bir süredir hiç memnun değilim. Toner yarı yarıya doluyken bile harfleri koyu yazdırmıyor, hafif bir siliklik var. Kağıdı bazen kenarda siyah çizgili çıkarıyor. Yazdırdığım kağıtların tamamında siyah noktalar oluyor. Daha kaç aylık makine, drum ömrü %65-70 aralığındaydı son baktığımda, kaçıncı toneri hatırlamıyorum ama hepsi kutulu orijinal brother marka aldık. Neden böyle oldu anlamadım. Servise götürmeyi düşünüyorum.
@Kim?
Çıktı örneklerini gösterirsen belki daha net teşhis konur. Anlattığın kadarıyla drum sıkıntısı gibi ros camınında alkollü bez ile elden geçmesi iyi olur. Kesin bir şey varsa o da servise götürmen gerektiği. Makina çok ışık gören biryerdeyse çekmeni tavsiye ederim.