Tabiki adaptor bendede cikti. Senin alacagin bendekinin aynisi yeni surumu cikmadi zaten. Adaptoru motora sabitlemen icin icinde kelepcede cikiyor. Ufak anahtarda cikiyor yukseklik ve alcaklik ayarini ustunden 4 baglantisindan yapmak icin.Zes chip kullanıyormuş,benim önceki aldığım cob tipiydi aralarında ne fark var bilmiyorum ama cob daha eski nesil.55-60 wattlara uyumluysa süper,zaten az önce tanıtım videosunu buldum.
Burada kutunun içinden bir tane adaptör tarzı ekstra bir şey daha çıkıyor,sanırım voltajı dengeleyen ana cihaz bu.Bunun çıkması beni sevindirdi herhalde sende de çıkmıştır.Çoğu kişi bu üründen memnun yorumlarda vs okuduğuma göre,ama son anda dikkatimi watt meselesi çekti,öncekinde ara adaptör olmadığı için galiba bozuldu ya da belki de hakikaten kusurludur.İlk aldığımız dandik bir markanın ledleri adaptörsüz 3 ay gitti,3. ay sonu kırpma yapmaya başlamıştı.Nasıl aydınlatması,memnun musun ? Farlarım mercekli olduğu için trafiği riske atmayacağım hiçbir şekilde,taktığım anda da far ayarlatacağım ondan içim rahat.
Edit:Çok fazla sanırım'lar kaldırıldı,imla.
Aydinlatmasindan cok memnunum. Benim farlarimda mercekli ve direksiyon hareketi ile donebiliyor. Onunlada guzel uyum sagladi.
Bir ara uzunlarima taktim malum onlarida degistirmek istedim benim uzun far asistani yani geceleri otomatik araclara gore aydinlatma veya o tarafi kapamaya sahip o sistemlede uyumlu calisti. Sayfalar boyu ovebilirim. 5 sene omru var yaziyor, ben dogru olabilecegini dusunuyorum.