Benim olabilecek butun tikler (orjinal cam kullanimi dahil) kaskom 970 trafigim 680 geldi. Arac 2.5 senelik degeride yuksek aslinda.Bütün klozlar dahil. Ayrıca yedek parça fiyatları çok arttı. İnternetten de fiyat almama rağmen bu kadar uygun çıkmadı. Yani aslında baya uyguna yapmış oldum. Fakat gün geçtikçe azalması gerekirken döviz kuru sebebiyle artıyor.
Hocam siz polonya dan ne ara dondunuz turk para biriminebirkac yatirim hissesi, usd eur hersey enflasyona ugruyor nakit eriyor cash king falan degil, o eskidendi,
yatirim tavsiyesi degildir
pln eur usd hepsi enflsyona yenik bu aralar try kadar olmasa daHocam siz polonya dan ne ara dondunuz turk para birimine
Umarım uzun vadeli girmişsindir hocam, FED’den dolayı bir süre borsanın tadı olmayacak gibi. Ben de pozisyonumu bu nedenle uzun vadeliye çektim. YTDbirkac yatirim hissesi, usd eur hersey enflasyona ugruyor nakit eriyor cash king falan degil, o eskidendi,
yatirim tavsiyesi degildir
benim yaptigi ise guvendigim 2 arkadasim vardi onlara ortak oldum, uzun degil cok cok uzun vadeli aslinda, biri saglik sektorunde digeri de bilisim sektorunde , ikisi de guvendigim isler yapiyorlar, kar payi alip oturacam satma amacim yok nUmarım uzun vadeli girmişsindir hocam, FED’den dolayı bir süre borsanın tadı olmayacak gibi. Ben de pozisyonumu bu nedenle uzun vadeliye çektim. YTD
O zaman harika Covid aslında çok iyi firmaların değerlerini hiç olmayacak kadar düşürdüğü için çokça fırsat da getirdi. Ben de kısa vadelilerimi kapatıp güvendiğim şirketlerde uzun vadeli pozisyon aldım. Umarım güvendiğimiz şirketler bizi yarı yolda bırakmaz İyi ve bildiğin bir şirket olunca aslında bireysel emeklilik gibi bir şey oluyor hisse senedi.benim yaptigi ise guvendigim 2 arkadasim vardi onlara ortak oldum, uzun degil cok cok uzun vadeli aslinda, biri saglik sektorunde digeri de bilisim sektorunde , ikisi de guvendigim isler yapiyorlar, kar payi alip oturacam satma amacim yok n
O zaman harika Covid aslında çok iyi firmaların değerlerini hiç olmayacak kadar düşürdüğü için çokça fırsat da getirdi. Ben de kısa vadelilerimi kapatıp güvendiğim şirketlerde uzun vadeli pozisyon aldım. Umarım güvendiğimiz şirketler bizi yarı yolda bırakmaz İyi ve bildiğin bir şirket olunca aslında bireysel emeklilik gibi bir şey oluyor hisse senedi.
Alamamışım Snowproof'a döndük185 65 15 Nokian WR D4 4 adet