1 adet çikolatalı gofret
Bunun dışında son 1 haftada sadece 6x1,5lt su aldım diyebilirim.31 lt benzin, tavuklu salata
Abi aynı paraya daha iyileri yok muydu yahu bende uzun zamandır araştırıyorum da aklımda bir kaç model canlandı sanki bunu görünceŞu makine Vatan'da 10 bin liradan 7.800 liraya düşünce alıverdik
Çok araştırdım bulamadım. Bu fiyatın bir altı, celeron işletim sistemli dandik modeller. 4 gb ram'li i3 makineler bile 6-9 bin tl arasında. 11.nesil makine kovalarsan onlar da nitekim tuzlu oluyor. Bu aldığım modelde SSD ve Ram kapasitesi de istendiği takdirde yükseltilebiliyormuş. Oyun oynayacağın bir pc arıyorsan da +12 bin liranın üzerine çıkman lazım. Bu bizim aldığımız makine office ve internette gezinmek için.Abi aynı paraya daha iyileri yok muydu yahu bende uzun zamandır araştırıyorum da aklımda bir kaç model canlandı sanki bunu görünce
Anladım abim hayırlı uğurlu olsun deneyimlerini yazarsan çünkü sanıyorum ilerleyen aylarda bende bir adet alacağım kredi falan bir şekildeÇok araştırdım bulamadım. Bu fiyatın bir altı, celeron işletim sistemli dandik modeller. 4 gb ram'li i3 makineler bile 6-9 bin tl arasında. 11.nesil makine kovalarsan onlar da nitekim tuzlu oluyor. Bu aldığım modelde SSD ve Ram kapasitesi de istendiği takdirde yükseltilebiliyormuş. Oyun oynayacağın bir pc arıyorsan da +12 bin liranın üzerine çıkman lazım. Bu bizim aldığımız makine office ve internette gezinmek için.
Hayirli ugurlu olsun gercekten guzel mebla guzel alet. Ben ne yazik ki gece hafta macbook furyasina gectim uzule uzule. Oyun oynayanlar icin mause pad olmaktan oteye gidemez ama amac hiz ise gercekten rakiplerine gore ucuz diye maceraya atildim bende.Şu makine Vatan'da 10 bin liradan 7.800 liraya düşünce alıverdik
Anladım abim hayırlı uğurlu olsun deneyimlerini yazarsan çünkü sanıyorum ilerleyen aylarda bende bir adet alacağım kredi falan bir şekilde
Eyvallah kardesim. Dedigim gibi daha cok peder bey kullanacak ama bende kullandikca aktaririm deneyimlerimiz.Hayirli ugurlu olsun gercekten guzel mebla guzel alet. Ben ne yazik ki gece hafta macbook furyasina gectim uzule uzule. Oyun oynayanlar icin mause pad olmaktan oteye gidemez ama amac hiz ise gercekten rakiplerine gore ucuz diye maceraya atildim bende.