En Son Ne Aldınız?

Mos2 Şanzıman yağı katkısı
Bakalım dedikleri gibi işe yarıyor mu
Normalde yorumlarda 1000 kilometreden sonra etkisini gösteriyor vesaire yazmışlardı o yüzden hemen bir beklentiye girmemiştim ancak bugün 70 km yaptım vites geçişlerine ve şanzıman uğultusuna iyi yönde ciddi farklılık hissettim. Tabiki bu tamamen psikolojik de olabilir garanti veremiyorum :)

IMG_20220312_113112.jpg

Bundan aldım 517tl ye (kartla ödemeye 10tl fark alıyolar şaka gibi)

Sağdakini aldım :D

2020 Astra K 1.2T Manuel Çıtır dolu 😁
(S&S , Ön - arka park sensörü , Far - yağmur sensörü , Geri görüş - Navigasyon - Car Play - Android Oto , Çift taraf klima , Cruise Control , Otomotik kararan dikiz aynası)

Daha birşeyler vardır da ''var mı'' diye baktığım donanımlar bunlar.

328.000TL'ye alındı. 3 hafta oldu.

+3 Yıl Uzatılmış garanti - Philips Extreme Vision - seramik ya da şeffaf folyo - 17'' 5 kol GSLine jant kafamdaki ekstralar.

54959_d538b4a5e1c51c5504c7f135d543cf8f.jpg

Son düzenleme:
Anavarza bal aldım.Malum piyasada doğal (gerçek) bal çok az.Sırasıyla bilindik markaları deniyorum.Önerisi olan varsa bir dahaki sefere onu alıyım.

Bisiklete lastik aldım ...

Tam macera... o kadar araştırdım ettim... ölçüyüde anladım (bisiklet lastik ölçüleri değişik biraz) ... gittim yanlış ölçüyü aldım ...
Aldığım yere geri yolladım...

Dün, toplatıya girmeden hemen önce, alel acele uygun ebatlı olan lastiğin siparişini verdim... ödemeyi yapmam ile bana gelen faturada bu sefer yanlış seri siparişi verdiğimi anladım .. iptal de edemedim.. geldiği gibi geri gidecek ..

En sonunda farklı bir yerden sipariş verdim... sipariş sonrasında 8 kere kontrol ettim... bu sefer doğru ... inşallah bu sefer de onlar hata yapmaz... kafayı yedik resmen ...