Passat'a taktım. Çok kolay montajı olduğu için DIY sayılmaz bileHangi arabaya takacaksiniz bunu ? Diy konusunda görmek isterim valla
Passat'a taktım. Çok kolay montajı olduğu için DIY sayılmaz bileHangi arabaya takacaksiniz bunu ? Diy konusunda görmek isterim valla
HassWifi anten almayı düşünen varsa bu ürünü ben biraz araştırdım başarılı ve tasarımı hoş. Hazır indirimdeyken tavsiye edebilirim.
https://www.hepsiburada.com/tp-link...l-band-ac-usb-3-0-kablosuz-adapter-p-BD801304
kurduysan bi fotoğrafını paylaşır mısınG920 ve Vites, artı olarak sadece bunun için IKEAdan masa, masayı gerekli şekilde kurmak için ıvır zıvır (matkap ucu ziptie bant vs)
+ lego, oyuncak beton mikseri24 saat içinde 2 depo benzin aldım.
İstanbul koca bir santiye haline geldigi icin branda
E yuh be kardesim helal olsun anlasilmaz dediydim ama vallahi pes bu arada 2017 kasa.Yanlış görmüyorsam o bir w212 E serisi Mazda'yı aldatıyor musunuz @Sailor bey
Ben de değiştirmeyi düşünüyorum ne kadara aldın hocam, ben orta dolusuna bakmıştım 7200gibi bi rakamdıMacbook Pro mu yeniledim [emoji1]
Ben de değiştirmeyi düşünüyorum ne kadara aldın hocam, ben orta dolusuna bakmıştım 7200gibi bi rakamdı