En Son Ne Aldınız?

Rica ederim abi, zaten yeni mouse'a alışmak zor bir süreç :D ürün iyi olsa bile alışkanlıklarımız öncekini aradığı için yenisinin performansını gölgeliyor diyeyim heleki benim gibi 4 yıl bir mouse'u kullanırsan :D

2 senedir G300s kullanıyorum baya sağlam çıktı :) 65 liraya almıştım zamanındq hey gidi günler be :) Hala memnunum küçük olması da sıkıntı yaratmıyor bana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eski sk8erlardan kim kaldı...
D3HY28-HERO

würth dizel enjektör temizleyicisi ve kavunlu sprey koku , sarp legend deri vinil koruyucu (lastik parlatmada iyiymiş)
otopark üyesi olarak sizi bilgilendirmem gerekıcek.. dizel enjektör temizleyicileri genel olarak enjektörlerde işemeye neden oluyor. haberiniz olsun istedim <3 bir de yazılımlı kullanıyosunuz aman dikkat...

benım sadece mıyop degıl ama. bırde ınceltme vs var sen ona 800 de.

Ben günlük kullandığım gözlüğün çerçevesini değişeceğim Mustang’in güzel çerçevelerini gördüm.Normal gözlüğü güneş gözlüğü yapabiliyosun gözlüğün önünün aynısından üretmişler camlar güneş gözlüğü camı mıknatıslı hoop o mıknatısla çekiyo kendini güneş gözlüğü oluyor.Alıcam böyle bir şey bakalım nasıl olcak :)

Ben günlük kullandığım gözlüğün çerçevesini değişeceğim Mustang’in güzel çerçevelerini gördüm.Normal gözlüğü güneş gözlüğü yapabiliyosun gözlüğün önünün aynısından üretmişler camlar güneş gözlüğü camı mıknatıslı hoop o mıknatısla çekiyo kendini güneş gözlüğü oluyor.Alıcam böyle bir şey bakalım nasıl olcak :)

canlandıramadım ben

Karcher K2 aldım, şampuan eklentisini de internetten almayı düşünüyorum. İçine kullanacağım malzeme hakkında deneyimi olan var mıdır?

otopark üyesi olarak sizi bilgilendirmem gerekıcek.. dizel enjektör temizleyicileri genel olarak enjektörlerde işemeye neden oluyor. haberiniz olsun istedim <3 bir de yazılımlı kullanıyosunuz aman dikkat...
Bilgilendirmen için teşekkürler. Aracım 129.xxx kmde, 107.xxx km den beri 7-8 bin de bir kullanıyorum. Araba bana göre biraz daha sarsıntısız çalışıyor ve yüksek devirlerde daha az duman atıyor. Zaten 1.6 tdi'ların kronik enjektör problemi benim arabada da son 1 senedir baş gösteriyor. Zaten yakın zamanda enjektörleri de temizleticem.