En Son Ne Aldınız?

Bi arkadaşımdan aldım, az kullanılmış söylemesi ayıp 4,000 tl
MacBook Pro 13.3” (2017 mid) 8gb ram (2133 MHz) / 128 gb ssd

Abooo çok güzel fiyatmış hayırlı olsun. Bende bikaç senedir fırsat bulunca alıcam diyorum ama halen kullandığım dizüstünde telefon kartı var, hayırlısı :)

Bilegi biraz uzun , arana kullanirken sıkıntı olabilir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba kullanırken evet biraz sıkıntı olabilir fakat tamamen deri içerikli olduğundan dolayı zamanla alışacaktır, esneme yapacaktır. Bu fiyata Tergan derisi açıkcası kaçırılmaz, çok kaliteli.

Araba kullanırken evet biraz sıkıntı olabilir fakat tamamen deri içerikli olduğundan dolayı zamanla alışacaktır, esneme yapacaktır. Bu fiyata Tergan derisi açıkcası kaçırılmaz, çok kaliteli.
Geçen yıl tergandan bot alacaktım , Caterpillar . Markayı ilk defa duymuştum belki çakmadır diye almadım pişmanım :) 180TL falan olmasi lazimdı .

Geçen yıl tergandan bot alacaktım , Caterpillar . Markayı ilk defa duymuştum belki çakmadır diye almadım pişmanım :) 180TL falan olmasi lazimdı .

180 TL Caterpiller açıkcası çok büyük fırsat kaçırmışsınız. Şuan yenş sezonları zannedersem 320 TL civarında. Umarım yine denk gelir :) Tergan ağırlık olarak beyaz yaka ürünler üreten eski bir firma, tavsiye ederim :)

Yine, yeni, yeniden..
5Dl92R.jpg

Taiichi Ohno'nun Toyota Ruhu adlı kitabını aldım. Tedarik zinciri süreçleriyle ilgili bir işte çalışan/çalışmak isteyen ve mühendisler için ufuk genişletici olduğu söyleniyor.

Toyota'nın kurulduktan bugüne kadar hikayesini kısaca da olsa bilen biri olarak kitabı oldukça merak ediyorum.

Toyota.JPG

Mouse almayı düşünen arkadaşlar varsa çok kaliteli bir marka olan Corsair'in F/P ürünü şu an indirimde. Almayı daha öncede istemiştim ancak o zaman 150 TL fiyatı olduğu için askıya aldığım bir üründü 99 TL'ye kaçırılmaz:D
https://www.itopya.com/corsair-harpoon-rgb-gaming-mouse-0/
Ürün 2. Günde elime ulaştı, biraz hafif sağ el kullanımı için aşırı iyi ele oturuyor, yazılımı başarılı taraması tepkileri vs ben çok beğendim 90 TL'ye düşünce tekrar tavsiye ederim :D
IMG-20180327-WA0012.jpg

Ürün 2. Günde elime ulaştı, biraz hafif sağ el kullanımı için aşırı iyi ele oturuyor, yazılımı başarılı taraması tepkileri vs ben çok beğendim 90 TL'ye düşünce tekrar tavsiye ederim :D
Ekli dosyayı görüntüle 12300
Ebatı nasıL? Ben küçük ebatlı kablolu gaming mouse arıyorum. Bende bir tane elime çok güzel oturan a4tech kablosuz oyun mouse'u var ama önümde 2 adam bana sıkarken pili bir bitiyor, yedek pil önümde olmasına rağmen bir sonraki ele kadar ancak takmış oluyorum =)

Ebatı nasıL? Ben küçük ebatlı kablolu gaming mouse arıyorum. Bende bir tane elime çok güzel oturan a4tech kablosuz oyun mouse'u var ama önümde 2 adam bana sıkarken pili bir bitiyor, yedek pil önümde olmasına rağmen bir sonraki ele kadar ancak takmış oluyorum =)
Abi ebatı küçükde değil büyük de değil ortalama bir boyda. Şimdi ölçtüm :D 12 cm uzunluk 7 cm genişlik yaklaşık da 4cm yüksekliği var ele iyi oturuyor ama bu senin elinin boyutuna ve mouse tutuş biçimine göre baya değişiyor.
Eğer küçük olsun diyorsan sana G300S öneririm G300S+Mousepad+Bardak Altlığı +Sticker paketi 90TL civarı satılıyordu baya uzun ömürlü kaliteli bir ürün.

Abi ebatı küçükde değil büyük de değil ortalama bir boyda. Şimdi ölçtüm :D 12 cm uzunluk 7 cm genişlik yaklaşık da 4cm yüksekliği var ele iyi oturuyor ama bu senin elinin boyutuna ve mouse tutuş biçimine göre baya değişiyor.
Eğer küçük olsun diyorsan sana G300S öneririm G300S+Mousepad+Bardak Altlığı +Sticker paketi 90TL civarı satılıyordu baya uzun ömürlü kaliteli bir ürün.
Benim mouse'tan 1cm daha uzun, diğer ebatlar aynı. Logitech'i şu yüzden tercih etmem: Tabanı o şekilde kasa genelinden daha geniş olan mouse'la nedense bir türlü rahat edemiyorum. Paketi şimdi netten gördüm. Güzel teklifmiş ama dediğim gibi bana gelmez. Öneri için teşekkürler:)

Benim mouse'tan 1cm daha uzun, diğer ebatlar aynı. Logitech'i şu yüzden tercih etmem: Tabanı o şekilde kasa genelinden daha geniş olan mouse'la nedense bir türlü rahat edemiyorum. Paketi şimdi netten gördüm. Güzel teklifmiş ama dediğim gibi bana gelmez. Öneri için teşekkürler:)
Rica ederim abi, zaten yeni mouse'a alışmak zor bir süreç :D ürün iyi olsa bile alışkanlıklarımız öncekini aradığı için yenisinin performansını gölgeliyor diyeyim heleki benim gibi 4 yıl bir mouse'u kullanırsan :D