Xiaomi mop 2 pro.
Birde 60 tane damacana su .
Sebebini sormayın
Sebebini sormayın
Sebebini sormayın dediğinizi merak ettim.Xiaomi mop 2 pro.
Sebebini sormayın
60ı aynı anda mı gelecek sırayla mıBirde 60 tane damacana su .
Sebebini sormayın
Beraber gelicekler60ı aynı anda mı gelecek sırayla mı
Fiyat baya iyi, babama attım alırsa alsın kendineBeraber gelicekler
Günün fırsatı: Columbia erkek Woodburn 2 su geçirmez yürüyüş ayakkabısı https://www.amazon.com.tr/dp/B00GUXJSMM?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_HCFRNDJZXRDD453P089X
Dikişleri güzel hack squatta falan patlamaz gibi.Sadece spor salonunda giymek için sneaker
Slazenger CAP Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz / Lacivert / Kırmızı | Slazenger
Slazenger CAP Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz / Lacivert / Kırmızı ürününü Slazenger kalitesi ve en uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.www.slazenger.com.tr
Benim 5 yıllık kinetix bile dayandı. Bu da dayanır sanırım. Squat'tan ziyade kalf çalışırken çok zorlanıyor ayakkabılar. Bir de ağır dumbbell'ları falan ayağınla itmeye kalktığında yıpranıyor çabucak. Sadece salonda giyeceğim için muhtemelen kayda değer bir süre dayanır diye umuyorum bakalım deneyip göreceğizDik
Dikişleri güzel hack squatta falan patlamaz gibi.
Benim ayakkabılar squatta patlıyor hep
Aileye giren iki yeni araç:
BMW X3 (5 ay kadar bekledik, sonunda bugün teslim alındı.)
Citroen C5 AirCross (1.5 ay kadar bekledik, o da bu hafta teslim alınıyor.)
medium pena neden 10 tane?1000 liralık V Power benzin
3000 lira market alışverişi
10 lu Medium Pena seti
Abi bu penalar dünya üzerinden yok olabilme özelliğine sahip,bir kere kaybettiğimi asla bir daha bulamıyorum.Beklersin hani evin bir tarafından çıkar öyle bir şeyde değil 12 sene boyunca bulamadıklarım var hala :d Provalarımın arttığı son dönemde yedekli olarak almak istedim.medium pena neden 10 tane?
ben 3-4 kere kaybettim, hemen hepsini geri buldum. Yaklaşık 15 senedir aynı penalarla takılıyorum. Çok şeyyaparsa manikürünü yapıyorum, dewamke :dAbi bu penalar dünya üzerinden yok olabilme özelliğine sahip,bir kere kaybettiğimi asla bir daha bulamıyorum.Beklersin hani evin bir tarafından çıkar öyle bir şeyde değil 12 sene boyunca bulamadıklarım var hala :d Provalarımın arttığı son dönemde yedekli olarak almak istedim.