güle güle kullanın. Bu Huawei saatler uzun zamandır radarımda. Bir süre sonra kullanıcı olarak yorumlarınızı bekliyorum. Beni etiketleyip geyiğin filan altına yazsanız da olur.
Almanya blackfriday'inden 99€'ya aldım.
Burada en düşük 3500 TL
güle güle kullanın. Bu Huawei saatler uzun zamandır radarımda. Bir süre sonra kullanıcı olarak yorumlarınızı bekliyorum. Beni etiketleyip geyiğin filan altına yazsanız da olur.
Almanya blackfriday'inden 99€'ya aldım.
Burada en düşük 3500 TL
Her şeyin liste fiyatının iki katı olmasına alıştığım için bu ürün çok uygun geldi diyelimTürkiye çoh güzel cennet cennet vatanımızın kıymetini bilmiyoruz diyelim mi buraya
Üstad ben bu aleti 2 aydan uzun süredir takip listemde tutuyorum. Ekimde 3200 civarındaydı 11.11 de indirime girer diye bekledim. Önce 3800 oldu sonra sözde indirimle 3450!BlackFriday'de çok uyguna gelmiş ama liste fiyatı 180€ bu saatin o da aşağı yukarı 3500 lira ediyor. Ekstra indirim yok Türkiye'de ancak bunun dışında bir sıkıntı yok gibi sanki
Bu arada baktım, Singapur'daki liste fiyatı da 398 SGD imiş yani 5400 lira civarı. İndirime girerek 3350lira civarına düşürmüşler. Singapur elektronikte vergisi en düşük yerlerden biri tüm dünyada. Ürün de Çin menşeili olduğundan Singapur'da daha ucuz olması beklenmesi gereken bir şey. Buna rağmen çok da bir fark yok.
Tabiki yazarım ama şu ana kadar izlediğim video ve kullanıcı deneyiminden öğrendiğim; yoğun kullanımda dahi 8-9 gün giden şarji ile ön plana çıkıyor. Anten teknolojisi sayesinde muadil rakiplerine göre çok daha iyi gps verisi sağlıyor. Hafif ve tamamen kişileştirilen arayüzü en çok beğenilen kısımları.güle güle kullanın. Bu Huawei saatler uzun zamandır radarımda. Bir süre sonra kullanıcı olarak yorumlarınızı bekliyorum. Beni etiketleyip geyiğin filan altına yazsanız da olur.
afied, bugün ben de ayıptır söylemesi 50'lik jack aldım. akşam keyifleneyim biraz.Bir ellilik karlsberk
Apple lı jack esprisi geldi bileafied, bugün ben de ayıptır söylemesi 50'lik jack aldım. akşam keyifleneyim biraz.
1400 TL alımda 0.30 liralık karlı kazanç.