12 saatte teslim, amazon sağ olsun.
Ben de hepsiburada'dan alıp 20 gün beklediğim sonra bana sormadan iade ettikleri ürünü yapacağınız işin taa **** diyerek amazon'dan aldım. Gece aldım sabah kapıdaydı, kutuda ufak bir çatlama zortlama yoktu adamlara helal olsun.
(Hepsiburada 115 TL indirim çeki vermişti bir de onun üstüne sepette %15 indirime girmiş bugün, biraz tatsız oldu 6 taksitte 250 TL bir zararımız var ama sağlık olsun
)
Ürüne gelecek olursak:
Seduna Thunder Pro
Alırken biraz endişe ettim açıkçası, bir daha alırsam beni s***ler diyen de vardı çok memnun olan da. Aslında önceki sandalyem gibi gaming türü bir koltuk almak istiyordum ancak ailevi sebeplerden dolayı nispeten daha kibar masa altına girecek bir şey almam istendi.
Yorumlarda minderi çok büyük vs. gibi şikayetler olmuş ancak bana normal geldi. Ufak döner sandalyelerden büyük tabii ama daha önce gaming vb. tarzda ürün kullandıysanız büyük gelmez. Biraz daha kiloluysanız iyi bile gelecektir.
Sırt desteği çok yeterli değil bence koydukları parça zor hareket ediyor ve kırılabilir gibi hissettirdi, rahatsız etmiyor ama boşluğa ufak bir yastık olsa güzel olur. Minderin rahatlığının yanında o biraz eksik kalıyor. Geri yaslanma mekanizması iyi, istediğiniz konumda bırakabiliyorsunuz ancak çok da zorlamamak lazım iyi marka olsa bile bir süre sonra kırılıyor o yüzden bir yerde sabit tutup çok oynamamayı düşünüyorum. Kol dayamaları hoşuma gitti, ileri geri ve yukarı aşağı hareket edebiliyor, üstleri yumuşak malzeme, önceki kullandığımda yoktu büyük rahatlık. Kurulumu çok zor değil ancak parmak kadar civatalara ufacık bir alyan koymuşlar şarjlı vidalama vb. olsa çok rahat edersiniz. Vidaları düzgünce sıkarak, merkezlerine dikkat ederek kurdum, yine internette sövenlerin dediği gibi bir lıkırtı bi boşluk olmadı, ama ileride olur mu zaman gösterecek
. Aksamı çok da dandik hissettirmedi açıkçası.
Uzun süredir taburede oturuyorum benim yorumlarım ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama ilk izlenimlerim böyle
Şu an 1500 civarı bir fiyata fp olarak alınabilir gibi duruyor.
Microzey Metalik Siyah Pla Premium Filament - 1.75Mm - 1 Kg : Tık hızında indirim denk getirince 180 TL'ye almış bulundum. Diğer PLA+'lardan ne kadar iyi hep merak etmişimdir. Yapışma, tıkanma sorunlarından çok nefret ettiğim için hazır bir de indirimde yakalamışken premium filament denemek istedim. Daha baskılara başlamadım bir sorun yaşarsam yazarım.