En Son Ne Aldınız?

ryobi sarjli matkap ve bikac hirdavat
panerai luminor marina saat
victorinox bicak hediye vermek icin
ismini bilmedigim rus mali dikey matkap
gene ismini bilmedigim portatif kaynak makinasi

diy isini abartiyorum, hem ekonomi oluyor aldiklarim bedavaya geliyor hem zaman geçiyor
Abi panerai’de yeni tanıtılan modellerdendir umarım 😃 bir önceki nesildeki bazı saatlerden çaktırmadan hacking özelliğini kaldırıp çok tepki çekmişlerdi. Çok ikonik saat hayırlı olsun

Abi panerai’de yeni tanıtılan modellerdendir umarım 😃 bir önceki nesildeki bazı saatlerden çaktırmadan hacking özelliğini kaldırıp çok tepki çekmişlerdi. Çok ikonik saat hayırlı olsun

saolasin tesekkur ederim, saatcimden sipariş verdim ama daha teslim almadim, hem ‘bu ne yaa’ dedigim hem de nedensiz bicimde istedigim bir model.

saolasin tesekkur ederim, saatcimden sipariş verdim ama daha teslim almadim, hem ‘bu ne yaa’ dedigim hem de nedensiz bicimde istedigim bir model.
1km öteden belli olan saatlerden bence Panerai. En büyük özelliği de bu. Bilekte denemeden almak ise biraz riskli çünkü oldukça büyük saatler. Bunun yanında maalesef teknik tarafta son yıllarda Paneristileri biraz üzdüler. Richemont Group sağolsun para kazanmayı çok abartmışlardı. Bu sene Watches and Wonders’ta ise güzel bir geri dönüş sinyali verdiler. Memnun bırakacağını ve çok dikkat çekeceğine ise eminim. Hayırlı olsun tekrar, bol bol eskitme kayış da almaya hazır olun ;)

1/43 ixo w123
1/43 aa clk
1/43 aa clk dtm mavi burun
1/43 1939 ixo mercedes
1/43 w108 ixo
1/43 vitesse pullman
1/43 atlas padoga
1/43 focus 1
1/43 Porsche 911 gtr
1/43 megane sport

Arabadaki kasetçalarda dilnemek için kaset dolduruyorum.

bu yüzden dün 5-6 adet Chrome kaset aldım .

Marka olarak özellikle Raks ve Basf tercihim, çünkü Maxell in sahte type II chrome yaptığını okumuştum :) sony de bulaşmış tabi.

Chrome kasetlerle biraz emek verince neredeyse cd kalitesinde müzik dinlemek mümkün ...

tabi güzel bir deck cihaz şart kayıt için.

kaset mi cd mi derseniz ben dönem cd mümkünse dönem plak derim.

kaset ve plak hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Selamlar dün VESPA GTV 300 sei giorni aldım uzun zamandır planlıyordum vespa yenilik yapmış HPE diye bir versiyon sunuyor ateşleme ve yeni enjeksiyon haritasınile gücü artırmışlar. Güç 21 hp’den 24hp’ye çıkmış. Malossi piston kiti egzoz ve varyator takılırak 0-100 hızlanması 5sn altına çekilebiliyor. Bende yapmaya çalışacagım.

Selamlar dün VESPA GTV 300 sei giorni aldım uzun zamandır planlıyordum vespa yenilik yapmış HPE diye bir versiyon sunuyor ateşleme ve yeni enjeksiyon haritasınile gücü artırmışlar. Güç 21 hp’den 24hp’ye çıkmış. Malossi piston kiti egzoz ve varyator takılırak 0-100 hızlanması 5sn altına çekilebiliyor. Bende yapmaya çalışacagım.
Babam da kendine 150 lik düşünüyor, hangi bayiden aldınız ve stok durumları nasıl bilgi verebilir misiniz? Hayırlı olsun bu arada kazasız belasız binin :)