Kahrolmayın yaninevet malesef acımasız bir fark var. Sıfırı 9.800$ burada. HPE versiyonu amerikaya 2018 sonrası gelmiş ama sizin yolldıgınız ilan HPE defil sanırım demekki düz versiyonuda var. Nacizane tavsiyem XMAX,NC gibi motorlarınız varsa vespa için satmayınız çünkü nefret edebilirsiniz vespa’nın hiç bir avantjı yok japonların yanında sadece ilgi görüyor insanlar daha sempatik buluyor 1.küçük ebatlı jantlar dolayısı ile kötü yol tutuş ve çukurlarda daha tehlikeli, 2. Küçük bagaj hacmi heleki xmax’den sonra
, 3. Hala vespanın ucuz bir işçiligi var bazı trim birleşimleri anlamsız cok titreyen bir blok. Yani ben bu motoru 3.cü motorum olarak ve koleksiyon degeri oldugu için aldım satmamak üzere çok vespaya bindim saçma bir marka bagımlısı oldum bunu modifiye edip gazlamak zevkli geliyor sadece sei giorgiler 2023 sonrası üretimi durucak benim motorum 358. Numaralı olan özellikle ilk 300’dekiler çok kıymetlenicek onun için aldım ve arada eşimle manhattan’a gittigimizde rahatça park ve trafik sorununu çözmüş oldum